Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike ili male?

Koje su naušnice idealne za vas?

žena, djevojka, smijeh, zadovoljstvo, vedrina (1)
Foto: Thinkstock
1/3
16.02.2014.
u 19:30

Nevjerojatno je koliko je ovaj maleni komad nakita u stanju promijeniti i popraviti kompletan izgled, zato je važno da se obrati na njega posebna pažnja...

Izbor naušnica nije tako jednostavan, znaju dobro predstavnice ljepšeg spola. Nevjerojatno je koliko je ovaj maleni komad nakita u stanju promijeniti i popraviti kompletan izgled, zato je važno da se obrati na njega posebna pažnja. Ukoliko je u neskladu s frizurom, odjećom ili prilikom, značajno će narušiti stil.

Damama koje nose punđu ili konjski rep pristaje gotovo svaki model. Za svečanije prilike preporučuju se elegantne naušnice od plemenitih materijala, a za svakodnevne dekorativna bižuterija. Starijim osobama bolje stoje manji komadi, a mladim djevojkama veliki, kakvi su sada u trendu.

Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima trebale bi izbjegavati okrugle naušnice, što ne bi trebao biti problem obzirom da su viseće naušnice sada maksimalno in. No zato nažalost žene s izduženim licem ne bi trebale nositi dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije.

Ako je kosa kratka, stilisti savjetuju da se izbjegavaju krupni komadi nakita na ušima, dok uz dugu kosu oni ne samo da dolaze u obzir već su i poželjni da bi došli do izražaja. Važno je i da naušnice budu u skladu s bojom kose, pa bi se dragi ili dekorativni kamen trebao slagati da bude iste ili slične nijanse. Zeleni nakit idealan je za zelene oči, plavi za plavooke, a smeđi tonovi dobro pristaju ženama s očima boje čokolade.

Foto: Zara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije