Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Igrate na sigurno ili ste spremni na rizik? Otkrit će vam ova fotografija!

Ovakve fotografije mogu otkriti stvari o vama koje niste primjećivali.
25. srpnja 2020. u 19:49 1 komentara 11694 prikaza
Foto: Facebook

Pogledajte fotografiju na kratko, a zatim pronađite pojam koji ste prvi vidjeli. Otkrijte jeste li osoba koja igra na sigurno, kreativac, neozbiljni i plašite li se rizika.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Kakvo prijateljstvo: Dvogodišnjak se svaku noć iskrada iz kreveta kako bi na podu spavao sa psom! 

Krokodil
Ako ste prvo vidjeli ovu životinju znači da uglavnom izbjegavate rizike. Iako je to ponekad dobro, možda propuštate neke dobre prilike jer uvijek idete na sigurno. Uskraćujete si šansu za nova iskustva. Počnite na to obraćati pažnju i uvedite neke promjene, opustite se.

Čamac
Primjećivanje čamca prije nečeg drugog znači da ste vrlo kreativni. Malo toga vam promakne jer imate interes za mnogo stvari, a okolina vas zbog toga ponekad shvaća vrckastim i neozbiljnim.

A1 Hrvatska DONOSI A1 Čak 72% hrvatskih kompanija inoviralo je u zadnje dvije godine: Evo kako su neke od njih otvorile 300 radnih mjesta, a neke transformirale cijele industrije A1 DONOSI A1 Je li plaća zbog krize ponovo postala najvažnija za odabir posla? Evo u kojoj tvrtki za rođenje djeteta zaposlenima daju 10.000 kuna, a u kojoj mogu birati odakle žele raditi Iluzija Jeste li lukavi ili samo trebate malo mira? Što prvo vidite na fotografiji, otkrit će vam odgovor Stručnjakinja tvrdi Jeste li fokusirani na budućnost ili i dalje živite u prošlosti otkrit će vam način na koji pišete slovo 'X'
Blagajnička ladica
Prijedlog na stolu
U Hrvatskoj se uvodi novi porez. Stupa na snagu početkom iduće godine
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi
  • Vučedolac:

    Ovo je židovska psihologija a na nju balkanac odgovara ovako.... Šta vi prvo vidite na ovoj slici. 🖕