Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iluzija

Igrate na sigurno ili ste spremni na rizik? Otkrit će vam ova fotografija!

Facebook
25.07.2020.
u 19:49

Ovakve fotografije mogu otkriti stvari o vama koje niste primjećivali.

Pogledajte fotografiju na kratko, a zatim pronađite pojam koji ste prvi vidjeli. Otkrijte jeste li osoba koja igra na sigurno, kreativac, neozbiljni i plašite li se rizika.

Foto: Daniel Pavlić

Kakvo prijateljstvo: Dvogodišnjak se svaku noć iskrada iz kreveta kako bi na podu spavao sa psom! 

Krokodil
Ako ste prvo vidjeli ovu životinju znači da uglavnom izbjegavate rizike. Iako je to ponekad dobro, možda propuštate neke dobre prilike jer uvijek idete na sigurno. Uskraćujete si šansu za nova iskustva. Počnite na to obraćati pažnju i uvedite neke promjene, opustite se.

Čamac
Primjećivanje čamca prije nečeg drugog znači da ste vrlo kreativni. Malo toga vam promakne jer imate interes za mnogo stvari, a okolina vas zbog toga ponekad shvaća vrckastim i neozbiljnim.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:45 26.07.2020.

Ovo je židovska psihologija a na nju balkanac odgovara ovako.... Šta vi prvo vidite na ovoj slici. 🖕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije