Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Knjiga je dar kao nijedan drugi: Izaberite hit naslove po super cijenama

Knjiga je dar kao nijedan drugi: Izaberite naslove već od 9,90 kn!
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
11.12.2014.
u 13:26

Što je Božić bez dobre knjige? Mondo je pripremio odlične akcijske cijene i besplatnu dostavu za narudžbe iznad 100 kn. Obradujte svoje najmilije najboljih naslovima ovog Božića.

Onaj osjećaj kada ste zavaljeni u omiljeni naslonjač, uz deku i šalicu vrućeg čaja, a pogled kroz prozor ukazuje na hladno vrijeme. No, kada uz to dodate i dobru knjigu, savršen dojam je zagarantiran. Mondo je za sve ljubitelje dobrog štiva ovog Božića svoj književni kutak obogatio najprodavanijim i najnovijim naslovima po neponovljivim cijenama. Za sve narudžbe iznad 100 kn, poklanjamo besplatnu dostavu.

Ja sam Malala za 89 kn

Ovo je roman koji jednostavno morate imate u svojoj kolekciji. Bolna istina mlade Pakistanke koja je potresla cijeli svijet. Jedino što je Malala željela jest pravo na školovanje, no zbog toga je doživjela pravu agoniju. Svijet je prepoznao njezinu nesebičnu upornosti i Malala je postala najmlađa dobitnica Nobelove nagrade za mir. Ovo je zaista poklon kao nijedan drugi.

Veličanstveni Poskokovi za 116,10 kn

Ovo je novi i hrabriji Ante Tomić! Njegova je zrelost ovdje izašla na vidjelo, a čist, kratak i jasan stil privući će vas na prvoj stranici. 'Veličanstveni Poskokovi' su pravi zagrebački roman u kojem se opisuju kontorverze i spletke tajnog društva starog 200 godina, no u napet triler je upletena i nježna ljubavna priča. Ovo je roman koji će vas zasigurno zaintrigirati ovog Božića.

Kapital u 21. stoljeću za 269,10 kn

Ako želite knjigu koja će vas zainteresirati i o kojoj ćete raspravljati još dugo vremena, Kapital je odličan izbor. Ovo je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj kojoj će se zasigurno razveseliti ne samo svaki ekonomist, već svatko tko uživa u dobroj knjizi. Isto tako, ovo je najvažnija knjiga ekonomske problematike ovog stoljeća. Bavi se analizom odnosa između kapitala i rada te stvaranju sve veće društvene nejednakosti. 

Uništite Kinu za 119 kn

Politika je nešto čime smo okruženi 24 sata na dan. Ona obilježuje naše živote, a neki tvrde kako svijet još uvijek nije svjestan geopolitičkog sraza koji se sada preselio u Aziju. Prema njima, SAD i Kina već sada vode rat na brojnim područjima koja će promijeniti ravnotežu snaga na globalnoj sceni. Ovo je odličan poklon ispod bora za sve koje zanimaju aktualna svjetska zbivanja.

Policija za 129 kn

Knjiga koju ste dugo očekivali, vi i milijuni drugih u svijetu. Ovaj napet i mračan triler prikovat će vas za knjigu kao i svi drugi Nesboovi romani. Harry Hole ponovo je u središtu zbivanja, no ovoga puta na starim mjestima neriješenih slučajeva netko brutalno ubija policajce. Ovaj vam je kratak uvod dovoljan razlog da nabavite svoj primjerak i doživite novu skandinavsku pustolovinu.

Dječja enciklopedija – Životinje za 99,90 kn

Enciklopedjia kojoj će se veseliti cijela obitelj. Više od 1.500 vrsta životinja slikovito opisanih na više od 250 stranica. Sve zadivljujuće činjenice su vam nadohvat ruke, a zajednička druženja uz ovakav poklon ispod bora bit će još zanimljivija.

Ovog Božića ispod bora svojim najmilijima poklonite njihove najdraže knjige. Odaberite između velikog broja naslova po sniženim cijenama uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 100 kn.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 100 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?