Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivi stavovi

Kaže da ne može pronaći dečka jer su današnji muškarci užasni: 'Žele podijeliti račun sa mnom'

Jaelyn Cox
23.01.2024.
u 15:28

'Muškarci žele podijeliti račun sa mnom, a meni je to neugodno'.

Mama koja tvrdi da dečki daju sve od sebe samo da bi razgovarali s njom, smatra da bi ovoj generaciji muškaraca trebalo biti neugodno. 30-godišnja Jaelyn Cox ima vrtoglavo visoke standarde i dosta joj je tipova koji ne ispunjavaju njezine kriterije. Radnica striptiz kluba iz Glasgowa ponosi se time što zarađuje dovoljno novca da sama uzdržava svoju obitelj i smatra da bi više žena trebalo činiti isto, piše The Sun.

Ona kaže: 'Mislim da su današnji dečki vrlo ženstveni, tako je teško pronaći ljubav. Muškarci žele podijeliti račun sa mnom, a meni je to neugodno. Ova generacija muškaraca je užasna, smatram da me zbog mog izgleda nijedan muškarac ne shvaća ozbiljno'.

VEZANI ČLANCI:

'Samo misle da sam laka jer sam striptizeta i umjetnog izgleda. Ali, ja nisam takva pa više ni ne izlazim ni s kim', dodaje, 'Djevojke koje izlaze s muškarcima ili su s njima u vezi bolje se brinu o njima ili će jednostavno završiti slomljenog srca. Muškarci vole šarati'.

Jaelyn, koja je ranije tvrdila da su žene koje uzimaju puni porodiljni dopust lijene, nedavno je udvostručila svoje stavove tvrdeći da su izborni carski rezovi sramota. Prošle je godine na svijet donijela svoje drugo dijete i ponosi se time što nikad ne uzima slobodne dane.

VEZANI ČLANCI:

Također, ona misli da bi se nove mame trebale vratiti u normalu što je prije moguće. Zato smatra da bi prirodni porodi trebali biti jedina dostupna opcija pod uvjetom da su majka i beba zdravi. Rekla je: 'Mislim da je carski rez lakši izbor. Ako imate trudove i možete tiskati, trebali biste'.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije