Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za siguran korak

Kate će se vjenčati u balerinkama?

kate (1)
Pixsell
10.03.2011.
u 12:47

Umjesto cipela s visokim potpeticama, koje krase gotovo svaku mladenku, buduća se princeza odlučila za balerinke

Osim vjenčanice s potpisom Alexandera McQueena, Kate Middleton na dan vjenčanja nosit će nekoliko odjevnih kombinacija, a sigurno je da će na jednu od njih obuti balerinke.

Kako doznaje Huffington Post, zaručnica princa Williama već je naručila četiri para cipela, svake s različitom visinom potpetice, a u onim najnižima, odnosno balerinkama, hodat će do oltara Westminsterske opatije. Poznato je da će balerinke biti izrađene od nekoliko slojeva svile te s mnogo ukrasa. Hoće li Kate odabrati one s Valentinovim potpisom (treće na slici slijeva) ili će joj biti izrađene po mjeri, tek će se vidjeti 29. travnja kada će se održati vjenčanje desetljeća. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije