Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majstori za savršeno

Kakva prevara! Evo kako zapravo izgledaju manekenke

Photoshop
Foto: Screenshot
1/2
01.11.2013.
u 08:20

Time-lapse video prikazuje kako zapravo izgledaju manekenke prije negoli prođu kroz ruke virtualnog majstora za savršeno.

Da Photoshop čini čuda nije neka novost, no video koji je postao viralan na društvenim mrežama baca ipak novo svjetlo na moći tog alata za "popravljanje". 

Time-lapse video prikazuje, naime, kako zapravo izgledaju manekenke prije negoli prođu kroz ruke virtualnog majstora za savršeno.

Od bucke do dugonoge ljepotice u par sekundi? Da, ali samo uz pomoć Photoshopa. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:24 01.11.2013.

vratite nam strao izdanje večernjeg...

Avatar insideout
insideout
13:08 01.11.2013.

nisu samo manekenke...sve zene manje vise prolaze kroz svoj "photoshop".. neka se pokazu prije I poslije stavljanja makeup-a ili kad legnu u krevet I kad ujutro ustanu

SE
sestrićna
11:10 01.11.2013.

a mi to kao nismo znali..otprilike vam tako izgledaju i naše stranke koje svaki dan novinari peglaju..zato i jesmo tu gdje jesmo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije