Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će kao nov

Kako vratiti svježinu starom kruhu? Isprobajte ovaj trik!

Shutterstock
01.02.2024.
u 15:15

Ova jednostavna tehnika omekšat će štrucu tvrdu poput kamena u tren oka

Jeste li ikada bili frustrirani što bi vam kruh postao ustajao prije nego što biste ga potrošili? Ispostavilo se da postoji vrlo pametan trik za obnavljanje vaših štruca kruha za nekoliko minuta, a potrebna vam je samo voda, piše Taste of Home.

Stručnjakinja za dom je objavila video koji prikazuje njezin vrlo jednostavan trik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Lolas (@lady.lolas)

"Možete li osvježiti stari kruh? Mislim na druge načine od toga da ga koristite za krušne mrvice, francuski tost ili za zamrzavanje. Da, možete. Naime, kruh koji je pljesniv se ne može spasiti. Bacite ga u svoj kompost i nastavite dalje. Međutim, ako imate kruh koji je tek postao malo suh i žilav, evo što trebate napraviti", napisala je.

"Najprije trebate preliti kruh vodom kako biste bili sigurni da je kora mokra. Zatim ga stavite u pećnicu na 160 stupnjeva na šest do sedam minuta. Imat ćete novu štrucu, vlažnu iznutra i hrskavu izvana. Probajte pa ćete vidjeti", dodala je.

Mnogi su ljudi bili impresionirani trikom, a jedan je korisnik napisao: "Vaši trikovi su tako odlični i korisni." Druga je osoba dodala: "To radim stalno! Okus je kao nov", a treća je komentirala: "Wow! Kakav dobar trik. Definitivno ću isprobati!". 

Želite peći kolač, ali nemate mlijeko? Nema problema, postoji nekoliko namirnica koje možete koristiti umjesto njega! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije