Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja metoda

Kako ne bi trošio ovaj muškarac svoje kreditne kartice jednostavno - zamrzne u ledu

TLC's Extreme Cheapskates
01.04.2021.
u 12:30

"Suprug me stalno sprječava da trošim novac, zaista iritantno", rekla je supruga Lisa u emisiji.

Roy Haynes zvijezda je nove epizode emisije Extreme Cheapskates koja se emitira na TLC televiziji. Toliko je štedljiv da je zamrznuo kreditne kartice u veliku kocku leda kako ih njegova supruga, po njegovoj teoriji rastrošna, ne bi mogla koristiti, prenosi The Sun.

Sa suprugom Lisom živi u Vermontu, a na pitanje zašto toliko štedi kaže da će radije živjeti skromno nego da mora puno raditi.

Ne postoji ništa na čemu Roy nije pokušao uštedjeti - u supermarketu skida peteljke s voća prije nego što ih važe te koristi staru koru od banane da ulašti cipele. Nakon što iskoristi papirnati ručnik, osuši ga i koristi ponovno, a isto radi i s papirnatim tanjurima i zubnim koncem koji su inače za jednokratnu uporabu.

Pogledajte video:

"Suprug me stalno sprječava da trošim novac, zaista iritantno", rekla je Lisa u emisiji. 

"Imamo kreditne kartice, ali zamrznem ih kako ne bi bile lako dostupne. Ako ih supruga želi, mora se potruditi da dođe do njih."

Koliko god njegovo ponašanje djelovalo ružno, Roy suprugu izvede jednom mjesečno na spoj - ali uglavnom je to do benzinske postaje po grickalice i kavu koje odbija kupiti ako idu u kino jer su skuplje. "Volim svoju suprugu i pokušavam je usrećiti bez da potrošim puno novaca."

Propalo više milijuna doza cjepiva Johnson&Johnson: Pronađen je problem sa serijom

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije