Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Kako do glatkih nogu nakon brijanja britvicom? Uz ove savjete vrlo jednostavno

Shutterstock
19.07.2019.
u 10:42

Za brijanje nogu potrebno je mnogo njege, a važno je i pripaziti na neke stvar kako bi noge bile glatke

Postoji mnogo načina kako ukloniti neželjene dlačice s nogu. Bilo da se radi o običnom brijanju britvicom, korištenju epilatora, voska ili šećerne paste najvažnije je da su rezultat obrijane noge bez upala. Postoji nekoliko trikova kako da se to i ostvari u punom sjaju.

Piling

Foto: Shutterstock

Prije svega važno je pripremiti kožu na brijanje, a to je najbolje napraviti dobrim pilingom. Piling nogu skinut će mrtve stanice kože i olakšati brijanje. Može se koristiti bilo koji proizvod za pilinge.

Kratko tuširanje

Kratko tuširanje toplom vodom omekšat će kožu i omogućiti lakše brijanje. Najbolje je koristiti i pjenu za brijanje ili gel za tuširanje.

Prava britvica

Foto: Shutterstock

Cijene britvica variraju, ali najbolje je ne štedjeti na dobroj britvici. Korištenje pogrešne britvice može rezultirati oštećenom kožom kojoj će trebati dulje da se oporavi. Važno je da je britvica dovoljno oštra i da se ista ne koristi previše puta.

Dječje ulje

Nakon brijanja koži treba dodatna njega, a dječje ulje je odličan izbor jer njeguje, ali jednako tako i usporava rast dlaka jer sužava otvore kroz koje raste dlaka. Uz to, koža će biti glatka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije