Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutno...

Kako bi kaznili dijete za neučenje, roditelji vratili udomljenog psa u sklonište - ljudi ih osudili

Facebook/ Balch Springs Animal Shelter in
08.11.2021.
u 13:24

To je životinja, nije igračka koju možete jednostavno odnijeti kada je dijete zločesto, komentirala je jedna djevojka i dodala da je i sama udomila mačku koju su prijašnji vlasnici vratili...

Nedavno je jedan azil za nezbrinute životinje iz Teksasa na Facebooku podijelilo objavu roditelja koji su odlučili vratiti kućnog ljubimca, psa Javiera, da sina koji nije redovito radio zadaću 'nauče lekciju'. 

- Ovo je Javier i danas je vraćen u azil jer dijete nije htjelo raditi svoju zadaću! - napisali su u postu, pokraj fotografije psa koji se tako ponovno našao u svom dva puta dva kvadratna metra velikom boksu.

Objava brzo postala viralna i podijeljena je i na Redditu, a mnogi su bračni par kritizirali jer su se tako hladnokrvno odrekli psa, samo da sina nešto nauče ili da ga kazne..

- Htjeli ste kazniti dijete, pa ste kaznili psa - napisao je jedan pratitelj, a s njim se složila većina. U komentarima se tako javio i muškarac koji je rekao da radi sa psima u azilu i da mnogi vraćaju životinje uz nevjerojatna 'opravdanja'.

- To je životinja, nije igračka koju možete jednostavno odnijeti kada je dijete zločesto! - komentirala je jedna djevojka i dodala da je i sama udomila mačku koju su prijašnji vlasnici vratili u azil 'jer nakon što su preuredili kuću više nije išla uz novi dizajn'. 

- Tko radi tako nešto?! Ona je inače vrlo simpatična, druželjubiva i umiljata mačka i, ne, ne pristaje savršeno našem kućnom dekoru jer je ljubimac, a ne ukras! - zaključila je, a prenosi The Sun.

Javier je inače, gotovo čim se vratio u sklonište ponovno udomljen, a drugi ga vlasnici planiraju zadržati - bez obzira na dizajn doma.

JAVEER HAS BEEN ADOPTED!!

Objavljuje Balch Springs Animal ShelterUtorak, 31. ožujka 2020.

Ovo je psić s najslađim očima na svijetu, a na Instagramu ima 300 tisuća pratitelja

1/8

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Malazan
Malazan
17:21 08.11.2021.

Ono kad Milanović vrati Banožića jer kažnjava Plenkovića 😏

Avatar kastanjer2
kastanjer2
17:42 08.11.2021.

Ja mislim da je psu bolje u azilu.

GE
generacija57
14:04 08.11.2021.

I ja sam uzeo moga Medija iz azila,da ga vratim sigurno bi mu srce puklo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije