Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horoskopski znakovi

Kakav ste tip muža? Vaš horoskopski znak može vam to otkriti!

shutterstock
17.04.2023.
u 10:30

I dok Ovnu nedostaje strpljenja i emocionalne stabilnosti, Lav se voli smatrati vladarom kuće. A, kakav ste vi tip muža?

Svaki horoskopski znak ima neka svoja obilježja i karakteristike pa nam tako mogu otkriti i kakav je tko tip supruga. Jesu li muževni, emotivni ili promjenjivog raspoloženja? Možete li možda pronaći sebe ili svog supruga u ovom popisu? Pronađite svoj horoskopski znak i otkrite jeste li idealan tip muža, prenosi New York Post.

Ovan: Ono što mužu Ovnu nedostaje u emocionalnoj stabilnosti, strpljenju i osobnom promišljanju, on nadoknađuje jeftinim uzbuđenjima, dječjim osjećajem začuđenosti i spremnošću da rješava probleme kroz seks. Muževi Ovnovi na svoje partnerice gledaju kao na prave timske kolege. Nema ničeg suptilnog u vezi s Ovnovima, uključujući njihove osjećaje koji ih čine osvježavajuće prisutnim i svrhovitim komunikatorima koji se žele suočiti s problemima i riješiti izazove što je brže moguće.

Bik: Supruga u znaku bika lako je voljeti, a nemoguće promijeniti. Ovo je znak koji daje prioritet brizi o sebi, zemaljskim užicima i pragmatičnom donošenju odluka, stavljajući puno manji naglasak na komunikaciju i izlazak iz kuće. Emocionalno nedostupan, muž Bik radije bi jeo krekere na kauču nego razgovarao o svojim osjećajima, priznao poraz ili prihvatio pomoć. Također, njihova prepoznatljiva kombinacija odanosti i lijenosti čini nevjeru malo vjerojatnom.

Blizanci: Suprug Blizanac mogao bi zaboraviti pokupiti djecu u vrtiću ili vrlo lako zalutati u tuđu postelju, ali nikada neće posustati kada je u pitanju komunikacija. Pravi je stručnjak za isprike, neumoljiva opravdanje za loše ponašanje i neprikladne šale. Ali, ovakav ti suprug nikad neće dosaditi jer će s njim uvijek biti neko novo uzbuđenje.

Rak: Lako ranjivi, promjenjivog raspoloženja, emocionalno nestabilni i skloni napadajima ljutnje, ono što supruzima u znaku Raka nedostaje u dosljednosti oni nadoknađuju nježnošću. Rakovi imaju opušten odnos prema tradicionalnim rodnim ulogama i sve dok se osjećaju sigurnima oni su beskrajan izvor emocionalne podrške.

Lav: Lavovi su glasni i ponosni te se vole smatrati vladarima kuće. Oni poštuju svoju obitelj, ali potreban im je i konstantan izvor zabave. Muževi Lavovi spremni su za hrabre geste i iskazivanje ljubavi za svoje bolje polovice.

Djevica: Muževi u ovom znaku jako su pažljivi i promišljeni. Oni će se uvijek pobrinuti da ne ostanete bez toaletnog papira, kave ili kreme za lice. Ali, njihova sklonost da sve primjećuju pretvara se u osuđivanje jer se često pitaju zašto njihove supruge ne mogu biti najbolje verzije sebe.  

Vaga: Pravi prinčevi, šarmantni tipovi, muževi Vage znaju točno što ljudi žele čuti, pitanje je samo misle li oni ono što govore. Uvijek su pristojni i imaju potrebu dobro izgledati te se nitko ne snalazi bolje od njih u društvu. Ali, poput Škorpiona, muževi u znaku Vage jako su osvetoljubivi.

Škorpion: Ako ikada učinite nečuvenu pogrešku i izdate supružnika Škorpiona, pripazite se jer oni su najosvetoljubiviji znak horoskopa. Njihove su osvete dobro osmišljene i pogađaju tamo gdje vas najviše boli. Međutim, ako budete predani, imat ćete partnera koji će uništiti vaše neprijatelje, podržati vaše planove, pomoći vam u prikrivanju vaših zločina i partnera koji će vas uvijek učiniti manje usamljenima.

Strijelac: Simpatični, optimistični i skloni dugim putovanjima s kojih se možda nikada neće vratiti, ovi muževi mogu prokockati vaš dom u kladionici ili potrošiti vašu ušteđevinu s prijateljima. Oštri i britki, oni zaziru od razuma, zaziru od kritike i bune se protiv ograničenja.

Jarac: Muževi u ovom znaku definirani su  njihovom sposobnošću podnošenja, ulaganja i pružanja. Oni nisu podložni hirovima ili maštovitosti. Oni su posvećeni zajedničkom cilju udruživanja, vezi i partneru. Jarčevi su također usmjereni na osiguranje imovine i teže uspjehu, tiho šireći svoj opseg utjecaja, financijske portfelje i kolekciju luksuznih vremenskih komada.

Vodenjak: Muž Vodenjak sebe zamišlja samo kao individualni entitet, odan vlastitom ludilu. Ne identificiraju se kao par jer ne mogu razumjeti dinamiku u kojoj bi na bilo koji način bili odgovorni za dobrobit druge osobe. Beskompromisni tipovi vukova samotnjaka otporni su na pravila, standarde ili očekivanja. Njima se svi zahtjevi čine kao potlačenost i za njih umrijeti sam zvuči bolje od života s drugima.

Ribe: Muževe Ribe karakterizira izgubljeni, magloviti pogled u očima koji sugerira odjek boli prošlih života, avet slika koje nikada nisu napravili i ljubimaca koje nisu mogli udomiti. Veliki ljubitelji fantazije, izmijenjenih stanja i nerealnih romantičnih ideala, muževi Ribe pod velikim su pritiskom da žele živjeti u svijetu koji ne udovoljava njihovim hirovima.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije