Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primošten

Jole i ove godine u nezaobilaznoj Aurori

Jole
Foto: Promo foto
1/4
11.08.2015.
u 15:04

Poznati pjevač još će jednom nastupiti u popularnoj diskoteci

Nezaobilazna destinacija izvođača i publike željne dobre zabave, Aurora u Primoštenu, ovog će četvrtka, 13.08., ugostiti majstora dobre zabave – Joleta

Budući da je Jole redovan gost ove popularne primoštenske diskoteke, radi se o sada već tradicionalnom koncertu, kojeg nije propustio uvrstiti u svoj gusti ljetni raspored. Prilika je to da Primoštenci i njihovi gosti uživo čuju brojne Joletove stare i nove hitove, kao što su 'Kada žene tulumare', 'Remek djelo', 'Sto godina samoće' pa sve do aktualnog singla 'Pijanica nisam'. 

Kako se radi o pjesmi koja je u kratkom roku zavladala radio postajama te postala pravi ljetni hit i neizostavan dio ljetnih zabava, ne sumnjamo da je provod u Aurori zagarantiran. 

ULAZNICE

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti online na www.adriaticket.com, a njihova cijena u pretprodaji iznosi 60 kn.

>>Severina nastupom oduševila prepunu diskoteku Aurora

>>Jole objavio videospot za ljetni hit 'Pijanica nisam'

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fiumenko
01:45 12.08.2015.

Šta još moramo platiti za to revanje????????????

VE
velikazmija
19:20 14.08.2015.

fiumenko - pa i joleta ti reva- čudno -ja pomislio mileta joleta - ajd proće bez mržnje -ali ne ide dijaspori srpskoj u hrvatskoj ništa ne valja nije li to očiti rasizam-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije