Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

DOMIŠLJATO Jesu li ovo najgore zahvalnice za vjenčanje ikad ili je to zapravo brutalno dobra ideja?

Jedna je žena bila uzvanica na vjenčanju prije deset godina. Ono što će zauvijek pamtiti jesu darovi koje su mladenci pripremili za svoje goste
05. prosinca 2018. u 14:26 7 komentara 5493 prikaza
Vjenčanje, pokloni
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Nerijetko vjenčanja završe na društvenim mrežama. Uvijek je tu neki pijani gost ili čak mladoženja, mladenka koja je zapela za haljinu i pala ili neobzirni kumovi koji su se pohvatali na vjenčanju, ali i neobični darovi...

Upravo zbog ovog posljednjeg još je jedna priča s vjenčanja završila na Facebooku.

gdje je nestao čovjek Majka odbila sudjelovati u kupnji skupog dara za učiteljicu: Mislite li da ste bolji roditelji?

Naime, jedna je žena bila uzvanica na vjenčanju prije deset godina. Ono što će zauvijek pamtiti jesu darovi koje su mladenci pripremili za svoje goste.

Tijekom proslave vjenčanja, na stolu su se nalazile male prozirne posude u kojima je bila po jedna zlatna ribica. Nisu bile samo dio uređenja, već darovi za uzvanike.

Vjenčanje, pokloni
1 / 43
Vjenčanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

"To je jedan od najgorih darova koje sam ikad dobila za zahvalu na vjenčanju. "

Neki su gosti tijekom proslave hranili ribice hranom sa svojih tanjura, piše Daily Mail.

Gošća koja je podijelila ovu priču na društvenim mrežama, uzela je kući dvije ribice, da budu u paru, no jedna je ubrzo uginula. Nakon nekog vremena kupila je veći akvarij jer je ribica narasla, ali i novu zlatnu ribicu da joj čini društvo. Ta nova ribica uginula je za mjesec dana. 

Nakon dvije godine svoju je zlatnu ribicu odlučila dati prijatelju jer nije više željela imati brigu oko ribice i troškove zbog novih akvarija, a ribica je gotovo deset godina nakon toga i dalje živa u prijateljevu ribnjaku. 

vjenčanje romantika ili? Došli su kao gosti na vjenčanje, a napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

Na njenu objavu uslijedili su komentari kako je to zaista jedan od najgorih darova ikada jer nije primjereno dati uzvanicima životinje oko kojih se trebaju brinuti godinama. Biste li se složili s time?

Pogledajte i video: Ples oca i kćeri koje je sve ostavio bez daha

[video: 26822 / ]
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Zagrebčanec
  Zagrebčanec:

  VL je postao klon srbijanskog žutog tiska i pretvorio se o pravu medijsku "katastrofu". Simbioza nepismenih, nemuštih i nepismenih "novinara" i još gorih "urednika, daje upravo ovakav žalosni i bijedni rezultat koji imamo prilike vidjeti svakoga dana. Pisanje VL se ... prikaži još!L se pretvorio u primitivni i krajnje "pojednostavljeni" oblik podilaženja svim vrstama primitivizma koji su splivali na scenu. u Hrvatskoj. Za pravo, VL je čak postao i "glasnik" i promotor postojećih primitivizama i postao je doslovno smeće i otrov za hrvatski narod. A ovaj članak samo potvrđuje sve što sam u komentaru napisao!

 • trade_mark:

  je li večernji postao najlošija novina ikad, ili su ovako glupi članci zapravo brutalno dobra ideja? hm... ne, večernji je postao najlošija novina ikad.

 • domxerex:

  Pogloniti živo biće nekome bez raspitivanja o njegovim sklonostima je totalna glupost i moguća je samo kod tzv urbanih levih samoproglašenih intelektualca (ustvari vječni studenti). To bi bilo kao da ja odem i ovoj samoproglašenoj novinarki poklonim iz azila 40-50 ... prikaži još! kila teškog psa. Novinarka živi u roditeljskoj garsonjeri u centru centra i nema vremena za voditi psa do Jaruna da bi ga prošetala niti ima naviku pokupiti kakicu iza njega kada ga šetati po parkovima. Nisam bezosjećajan kao levičari pa mi je žao životinje jer u toj priči ona najviše trpi. ZAto ne želim raditi takve stvari i ne preporučam dugima da poklanjaju životinje ikome bez prethodnih konzultacija. Životinja je velika obveza, ona postaje član obitelji. Ako već želi nekoga toliko udomiti neka udomi nekog malog garavog migranta i brine o njemu. Može ga po volji i dogovoru prošetati i na uzici. Ako bude dobar!