Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljato

DOMIŠLJATO Jesu li ovo najgore zahvalnice za vjenčanje ikad ili je to zapravo brutalno dobra ideja?

Vjenčanje, pokloni
Foto: Getty Images
1/2
05.12.2018.
u 14:26

Jedna je žena bila uzvanica na vjenčanju prije deset godina. Ono što će zauvijek pamtiti jesu darovi koje su mladenci pripremili za svoje goste

Nerijetko vjenčanja završe na društvenim mrežama. Uvijek je tu neki pijani gost ili čak mladoženja, mladenka koja je zapela za haljinu i pala ili neobzirni kumovi koji su se pohvatali na vjenčanju, ali i neobični darovi...

Upravo zbog ovog posljednjeg još je jedna priča s vjenčanja završila na Facebooku.

Naime, jedna je žena bila uzvanica na vjenčanju prije deset godina. Ono što će zauvijek pamtiti jesu darovi koje su mladenci pripremili za svoje goste.

Tijekom proslave vjenčanja, na stolu su se nalazile male prozirne posude u kojima je bila po jedna zlatna ribica. Nisu bile samo dio uređenja, već darovi za uzvanike.

Vjenčanje, pokloni
1/43

"To je jedan od najgorih darova koje sam ikad dobila za zahvalu na vjenčanju. "

Neki su gosti tijekom proslave hranili ribice hranom sa svojih tanjura, piše Daily Mail.

Gošća koja je podijelila ovu priču na društvenim mrežama, uzela je kući dvije ribice, da budu u paru, no jedna je ubrzo uginula. Nakon nekog vremena kupila je veći akvarij jer je ribica narasla, ali i novu zlatnu ribicu da joj čini društvo. Ta nova ribica uginula je za mjesec dana. 

Nakon dvije godine svoju je zlatnu ribicu odlučila dati prijatelju jer nije više željela imati brigu oko ribice i troškove zbog novih akvarija, a ribica je gotovo deset godina nakon toga i dalje živa u prijateljevu ribnjaku. 

Na njenu objavu uslijedili su komentari kako je to zaista jedan od najgorih darova ikada jer nije primjereno dati uzvanicima životinje oko kojih se trebaju brinuti godinama. Biste li se složili s time?

Pogledajte i video: Ples oca i kćeri koje je sve ostavio bez daha

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
15:36 05.12.2018.

VL je postao klon srbijanskog žutog tiska i pretvorio se o pravu medijsku "katastrofu". Simbioza nepismenih, nemuštih i nepismenih "novinara" i još gorih "urednika, daje upravo ovakav žalosni i bijedni rezultat koji imamo prilike vidjeti svakoga dana. Pisanje VL seL se pretvorio u primitivni i krajnje "pojednostavljeni" oblik podilaženja svim vrstama primitivizma koji su splivali na scenu. u Hrvatskoj. Za pravo, VL je čak postao i "glasnik" i promotor postojećih primitivizama i postao je doslovno smeće i otrov za hrvatski narod. A ovaj članak samo potvrđuje sve što sam u komentaru napisao!

TM
trade_mark
14:45 05.12.2018.

je li večernji postao najlošija novina ikad, ili su ovako glupi članci zapravo brutalno dobra ideja? hm... ne, večernji je postao najlošija novina ikad.

DO
domxerex
16:01 05.12.2018.

Pogloniti živo biće nekome bez raspitivanja o njegovim sklonostima je totalna glupost i moguća je samo kod tzv urbanih levih samoproglašenih intelektualca (ustvari vječni studenti). To bi bilo kao da ja odem i ovoj samoproglašenoj novinarki poklonim iz azila 40-50 kila teškog psa. Novinarka živi u roditeljskoj garsonjeri u centru centra i nema vremena za voditi psa do Jaruna da bi ga prošetala niti ima naviku pokupiti kakicu iza njega kada ga šetati po parkovima. Nisam bezosjećajan kao levičari pa mi je žao životinje jer u toj priči ona najviše trpi. ZAto ne želim raditi takve stvari i ne preporučam dugima da poklanjaju životinje ikome bez prethodnih konzultacija. Životinja je velika obveza, ona postaje član obitelji. Ako već želi nekoga toliko udomiti neka udomi nekog malog garavog migranta i brine o njemu. Može ga po volji i dogovoru prošetati i na uzici. Ako bude dobar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije