Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Upišite u Google tražilicu broj 241543903 i gledajte što će se dogoditi

Foto: Screenshot Google
1/9
23.08.2019.
u 12:32

Jeste li među ljudima koji vide ovu bizarnu fotografiju kada upišu broj u Google?

Ovaj fenomen je počeo davne 2009. godine kada je umjetnik David Horvitz na svojem Tumblr profilu stavljao neobične statuse i pozivao pratitelje na akciju.

Foto: Screenshot Google

Foto: Screenshot Google

Prvo je stavljao dnevne fotografije neba, a onda je tražio od njih da naprave neke čudne stvari. Na primjer da se ponašaju čudno u javnosti i gledaju što će se dogoditi. Također je tražio od njih da naprave lažnu akreditaciju uz pomoć koje će odlaziti u muzeje.

Foto: Screenshot Google

Jedna od uputa je bila i stavljanje glave u zamrzivač i objavljivanje je sa skroz ludim brojem. Ljudi su pristali i zato postoji toliko takvih fotografija na internetu.

Foto: tumblr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije