Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka, glumica,

Jedva čekamo martensice s potpisom Agyness Deyn

agyness deyn
Dr. Martens
13.03.2012.
u 08:30

Osim što je već dvaput bila zaštitno lice Dr. Martensa te se u posljednje vrijeme posvetila glumi, modna kameleonka Agyness Deyn na jesen će nas počastiti kolekcijom za Dr. Martens

Svestrana manekenka Agyness Deyn, oko koje se nedavno digla bura jer je lagala koliko ima godina, ponovno se udružila s Dr. Martensom. No ovaj put ne kao njihovo zaštitno lice (jesen/zima 2011./2012.; proljeće/ljeto 2012.) nego kao gostujuća dizajnerica. Kolekcija, koja će se pojaviti u jesen, uključuje odjeću, modne dodatke i, naravno, obuću.

– Dr. Martens mi kao brend savršeno odgovara jer označava snažan karakter i oblikuje čovjekov identitet –  rekla je Agnes, koja je prvi par martensica kupila sa 13 godina. Manekenki ovo nije prvi put da se okušala kao dizajnerica – 2010. godine dizajnirala je prvu kolekciju za robnu kuću Barney's. No to nije sve. Osim što se bavi modelingom i dizajnira, Agnes se bavi i glumom, a trenutačno glumi na londonskim kazališnim daskama u debitantskoj predstavi "The Leisure Society".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije