Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična situacija

Jednojajčane blizanke: 'Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta'

Instagram/annalucydecinque
07.04.2021.
u 12:30

- Bile smo iskrene i rekle smo Benu da nas može imati samo obje ili nijednu, jer nas dvije dolazimo 'u paketu' - ispričala je jedna od sestara Lucy o njihovoj vezi s automehaničarom.

Jednojajčane blizanke Anna i Lucy De Cinque poznate su kao 'najsličnije blizanke na svijetu' i međusobno dijele sve, a nedavno su u australskoj TLC emisiji 'Extreme Sisters' otkrile i da se obje očajnički žele udati za zajedničkog ljubavnika, ali im to zakon još ne dopušta.

- Od malena imamo dogovor da ćemo se udati za istog muškarca i da ćemo obje s njim imati djecu, nadam se istovremeno - objasnila je Lucy koja već par godina osim sa svojom identičnom blizankom Annom živi i s njihovim zajedničkim dečkom, Benom Byrneom.

- Dijeljenje dečka za nas znači da ćemo zauvijek biti zajedno - dodala je i objasnila kako među njima nikad nema ljubomore jer 'kad Ben poljubi Annu, odmah će poljubiti i nju'. 

Sestre koje žive u Perthu u zapadnoj Australiji kažu da su automehaničara Bena upoznale još 2012. godine, i odmah se obje zaljubile.

- Bile smo iskrene prema njemu i rekle smo mu da nas može imati obje ili nijednu, jer dolazimo 'u paketu' - rekla je Lucy, a Ben se, naravno, nije protivio.

Elli Dvornik TikTok uklonio video sa svoje platforme: Smeta im moja debela škemba!

1/7

- Budući da i sam ima brata blizanca, dvojajčanog, od početka je shvaćao našu povezanost - dodala je sestra, ali ih je i dalje, kaže, brinulo 'hoće li ih on doživljavati kao trofej'.

Znale su, dodala je Anna, da je većini dečki veza s blizankama 'zabavna', pa su se morale uvjeriti da to nije slučaj i s Benom.

Nakon što su neko vrijeme svi skupa izlazili, Ben je prošao njihov test i godinu dana kasnije se uselio kod dvije sestre i njihove mame, prenosi The Sun.

- Tretira nas potpuno jednako. Ako poljubi Annu, poljubi i mene odmah nakon toga i drži nas obje za ruke kad smo vani - objasnila je Lucy koja kaže da svi troje spavaju u istom krevetu, ali se njih dvije s Benom ipak seksaju odvojeno. 

Poligamija je inače u Australiji zabranjena još 1961. godine Zakonom o braku, pa će sestre još neko vrijeme sigurno s Benom živjeti 'u grijehu'.

Liječnici uspješno odvojili blizanke

Komentara 2

ZS
zspanco
23:45 08.04.2021.

Jedna se uda službeno, a druga crkveno, a žive u troje. Tko će znati koja je koja.

MO
montello
18:28 07.04.2021.

njih dvije se zaljubile unjega boze sacuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije