Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada poduzetnica

Jedanaestogodišnja djevojčica otišla u mirovinu: 'Zarađujem 120.000 eura mjesečno na igračkama!'

@pixiecurtis
23.02.2023.
u 13:30

Pixie je već s jedanaest godina uspješno pokorila poslovni svijet te je otišla u zasluženu djelomičnu mirovinu

Australka Roxy Jacenko pomogla je svojoj jedanaestogodišnjoj kćeri, imena Pixie, da se probije u svijetu biznisa. Ova je djevojčica prvo počela izrađivati mašne, a kasnije se probila i u svijetu igračaka. Počela je zarađivati više od 110.000 funti mjesečno te se zbog toga odlučila djelomično umiroviti, prenosi Daily Star.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Osim posla s igračkama, Pixie vodi i uspješnu Instagram stranicu koju prati više od 120 000 ljudi. U školu je vozi njen privatni vozač u Mercedesovu automobilu. Ali, ova je djevojčica vrlo realna i usredotočena na svoje obrazovanje pa je tako odlučila prekinuti poslovanje online trgovine koju je pokrenula kako bi se mogla posvetiti svom polasku u srednju školu.

Njena je majka rekla: „Ukratko, tijekom proteklih nekoliko mjeseci razgovarali smo o poslovnim planovima za budućnost kao obitelj i odlučili smo, iako je to bilo nevjerojatno putovanje koje je počelo prije otprilike tri godine, da je vrijeme da se ponovno fokusiramo na srednju školu u koju Pixie uskoro kreće. Iako će internetska trgovina Pixie's Pix, najbolja destinacija za dječje dodatke za kosu i mašne za kosu poznate kao Pixie's Bows, ostati nešto čime ćemo nastaviti upravljati zajedno, to ćemo raditi s puno manje pritiska za Pixie.“

Njezina mama kaže da je ono što je najviše oduševljava u vezi s Pixienim uspjehom poduzetnički duh koji ima u tako mladoj dobi. Uspješno vođenje biznisa urođeno je u ovu obitelj pa tako Roxy posjeduje brojne uspješne komunikacijske tvrtke te vilu u Sydneyu vrijednu 3,6 milijuna funti.

Sa 17 postala je najmlađa dobitnica EuroMillionsa, a danas kaže: "Ne bih to poželjela nikome!"

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:16 23.02.2023.

Gluposti zapadne civilizacije izgubili su doživljaj stvarnosti

BP
Besposlen pop
15:20 23.02.2023.

Pixy i majka joj Roxy. Pa tko hoće neka vjeruje

NO
Nostromo
21:21 23.02.2023.

I jas bum počel delati igračke za milfače, raznih oblikov i modelov, morti bum uspjel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije