Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevsko vjenčanje

Je li među ovim haljinama i buduća vjenčanica Kate Middleton?

kate middleton (1)
Foto: AFP
1/3
09.03.2011.
u 13:41

Sarah Burton iz Alexandera McQueena pokazala je na pariškom tjednu mode kolekciju prepunu vjenčanih haljina

Sarah Burton, nova glavna dizajnerica brenda Alexander McQueen, jučer je na pariškom tjednu mode pokazala najnoviju kolekciju i to – punu vjenčanica!

Kada znamo da je upravo Sarah povjerena zadaća osmišljavanja vjenčanice za skorašnje kraljevsko vjenčanje Kate Middleton i princa Williama, priča je posebno znakovita. Mnogi su se pitali je li među haljinama i vjenčanica koju će Kate odjenuti na ceremoniji u travnju ili joj Sarah sprema nešto sasvim drukčije.

No, u svakom slučaju Sarah je danas pokazala da će Kate na vjenčanju zablistati i biti sve samo ne obična. Možda upravo vjenčanica bude i prekretnica u budućem stilu Kate Middleton, koja do sada nije dobivala previše pohvala kada je stil odijevanja u pitanju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije