Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izvanredna ponuda MSC Cruisesa za ljeto 2020.

MSC Cruises
Foto: MSC Cruises
1/12
PR
Autor
PR članak
27.12.2019.
u 13:23

Stručnjak za krstarenje u mediteranskom stilu, MSC Cruises će u ovu popularnu regiju za kružna putovanja rasporediti 12 brodova

Najbolja iskustva su ona koja možete podijeliti s drugima. Svako MSC krstarenje je nezaboravno jer tu ćete pronaći spoj izvrsne međunarodne kuhinje, prvoklasne zabave i nagrađivanih obiteljskih sadržaja i aktivnosti. Vrijeme je za putovanje sa stilom do nekih od najljepših destinacija na svijetu, a MSC Cruises pripremio je i posebnu ponudu za potpuno bezbrižno putovanje: paket pića za vrijeme obroka uključen je u cijenu krstarenja! Cjelokupnu ponudu potražite na: https://bit.ly/2F3e5rf

Prva ljetna sezona broda MSC Grandiosa na Mediteranu

Stručnjak za krstarenje u mediteranskom stilu, MSC Cruises će u ovu popularnu regiju za kružna putovanja rasporediti 12 brodova. MSC Grandiosa postat će najnovija perjanica flote nakon svečanosti krštenja u 11. mjesecu, a ponudit će bogatstvo doživljaja, od prvoklasne zabave s dvije potpuno nove Cirque du Soleil at Sea predstave, raznovrsnog gastronomskog izbora, originalnih aktivnosti za obitelji do poboljšanog MSC Yacht Cluba. MSC Grandiosa će postati drugi brod na kojem se nalazi ZOE, prvi na svijetu virtualni osobni asistent za krstarenje, a predstavit će i poboljšanja inovativnog MSC for Me digitalnog programa.

Uz brod MSC Grandiosa, još će tri broda ploviti zapadnim Mediteranom u 2020. – MSC Divina, MSC Fantasia i MSC Seaview:

· Predivan MSC Seaview provest će svoje treće ljeto na Mediteranu obilazeći Barcelonu, Genovu, Cannes te Palma de Mallorcu.

· MSC Divina slavi prijestolnicu katalonske kulture, Barcelonu, koju će posjećivati ponedjeljkom nakon čega slijedi party destinacija Ibiza, predivan lučki grad Napulj, Livorno, Genova i Marseille.

· MSC Fantasia posjećivat će neponovljive otoke Siciliju i Sardiniju te uzbudljiv španjolski grad – Valenciju.

Na istočnom Mediteranu MSC Cruises nudi izbor od šest brodova koji će zadovoljiti svakoga u potrazi za šarmantnim doživljajem u ovoj slikovitoj regiji:

· MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Magnifica, MSC Sinfonia i MSC Opera ponudit će itinerere do grčkih otoka i najboljih jadranskih destinacija: od srednjovjekovnog Dubrovnika koji je poslužio kao pozornica za Igre prijestolja do Mykonosa s očaravajuće bijelim kućama i čarobne Venecije.

· Tijekom vrhunca sezone, MSC Lirica će ponuditi itinerere do Vallette, Malta i povijesnog remek-djela Sirakuze, bogatog grčkom kulturom i arhitekturom.

· MSC Poesia i MSC Splendida na svojim jesenskim krstarenjima će ponuditi itinerere od 12 ili 9 noći do Portugala i Maroka ili Madeire i Kanara.

· Za one koji bi htjeli opustiti par dana na moru, MSC Cruises nudi mini krstarenja u trajanju od 3 do 5 dana gdje gosti mogu dobiti kratak uvid u izvanredan doživljaj krstarenja.

Doživite prirodne ljepote Kariba

Sunčani Karibi su jedna od najpoželjnijih destinacija svih ljubitelja krstarenja, a ovom regijom će tijekom naredne ljetne sezone ploviti 2 MSC-ova broda:

· Tijekom 2020., legendarni MSC Seaside će nastaviti svoju vladavinu Karibima ploveći na 7-noćnim itinererima iz Miamija do živahnih ritmova Ocho Riosa, idiličnog okruženja George Towna i meksičkog raja Cozumela.

· Ploveći zapadnim Karibima, gosti će imati priliku boraviti na brodu MSC Armonia uređenom u talijanskom stilu. Brod će posjećivati idiličan krajolik Key Westa s panoramom koja oduzima dah uz dodatak bogate povijesti i kulture.

· Oba broda će također uplovljavati i u novu privatnu destinaciju Ocean Cay MSC Marine Reserve koja se službeno otvara u 11. mjesecu. Ovaj očaravajući otok će gostima omogućiti otkrivanje predivnog prirodnog okruženja uz upijanje pravog duha Bahama.

Otkrijte avanturistička čuda sjeverne Europe

MSC Cruises će tijekom ljeta 2020. rasporediti četiri broda u sjevernu Europu – to je savršena prilika za posjet skandinavskim draguljima uključujući:

· Duža krstarenja do 14 noći ponudit će MSC Preziosa isplovljavajući iz Hamburga sjeverno u Atlantik, do netaknute ljepote Norveške i Islanda. MSC Preziosa će također ponuditi 7-noćne itinerere biserima sjevera posjećujući Le Havre, Southampton, Zeebrugge, Rotterdam i Amsterdam.

· MSC Poesia će s Warnemundeom kao matičnom lukom u ponudi imati 11-noćna krstarenja Baltikom te mješavinu 7-noćnih itinerera, posjećujući norveške fjordove i baltičke prijestolnice. Gosti mogu iskoristiti priliku za duži odmor i posjet većem broju destinacija tako da kombiniraju dva različita itinerera. Najistaknutije krstarenje u programu broda MSC Poesia je očaravajuće 21-noćno krstarenje do Grenlanda i Islanda, savršeno za ljubitelje avanture i prirode.

· MSC Meraviglia, brod za sve sezone, vratit će se na sjever Europe gdje će svake subote isplovljavati iz Kiela (Njemačka) na kulturalno putovanje do Kopenhagena, Helsinkija i St. Petersburga, stoga nije misterija što ime broda u prijevodu znači „čudo“.

· MSC Splendida će se u Kielu pridružiti brodu MSC Meraviglia s nizom različitih itinerera uključujući i dugo krstarenje do smaragdnog otoka Irske i Nordkappa uz posjet Talinu i Stockholmu prije povratka.

Zaplovite put šarmantnog Dalekog istoka

Istražite Aziju sa stilom i pridružite se brodu MSC Bellissima na jednom od tri nova itinerera u 2020. Krstarenja u trajanju od 6 do 7 noći goste vode do domova nekih od najstarijih civilizacija na svijetu uz pristajanje u Šangaju, azijskom shopping raju, prije nastavka putovanja do drugog najvećeg japanskog grada, Yokohame i konačno do Osake što ovo putovanje čini savršenom kombinacijom energičnih gradova, legendarnih tržnica ulične hrane i inspirativnih gradskih obzora.

* Cruise Critic Editors Pick Best Cruise Line for Families 2017

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?