Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Neka odrastanje bude dječja igra"

Izrada igračaka na kreativnoj radionici izmamila dječje osmijehe

Kreativne radionice izrade igračaka Nivea, Neka odrastanje bude dječja igra
Foto: PR FOTO
1/3
05.10.2016.
u 14:34

Nakon predavanja uslijedila je kreativna radionica izrade igračaka na kojoj su svoju kreativnost iskazali djeca i odrasli.

U sklopu NIVEA Dječjeg tjedna, Savez Društava naša djeca Hrvatske i NIVEA u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Maksimir održali su edukativno predavanje i kreativnu radionicu izrade igračaka za roditelje i djecu. Voditeljica radionice Mirjana Kranželić, samostalna likovna umjetnica i višegodišnja stručna voditeljica likovno-kreativnih radionica i programa za djecu i odrasle, edukativnim predavanjem objasnila je što je igračka, koja je njezina uloga u odrastanju djece, zašto je igračka važna te od kojih se sve materijala može napraviti.

Nakon  predavanja uslijedila je kreativna radionica izrade igračaka na kojoj su svoju kreativnost iskazali djeca i odrasli.

Radionica je održana u sklopu projekta "Neka odrastanje bude dječja igra", koji se provodi treću godinu zaredom te ukazuje na važnost igre za dječji razvoj. Educirani volonteri Društava naša djeca, koji su prošli kreativne seminare i edukaciju u sklopu projekta, nastavit će provoditi besplatne radionice za roditelje i djecu diljem Hrvatske do 9. listopada kada završava NIVEA Dječji tjedan, tradicionalna aktivnost Saveza društava Naša djeca i Društava Naša djeca u gradovima i općinama, a koju je ove godine podržala i NIVEA.

>>Dovedite djecu na kreativne radionice izrade igračaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije