Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

Izgubite neželjene kilograme u 10 koraka

seksi trbuh, mršavljenje
Foto: Shutterstock
1/2
20.05.2015.
u 19:12

Na zdravu dijetu treba gledati kao na niz sitnih koraka koji će vas dovesti k cilju, a ne kao na drastičnu promjenu koja će vam poremetiti životni ritam.

Smisao zdrave prehrane nije odrediti strogu dijetu kojom izbacujemo iz jelovnika hranu koju volimo kako bismo bili nezdravo mršavi.

Naprotiv, cilj zdrave prehrane postizanje je dobrog osjećaja, vitalnosti, dodatne energije te jačanje zdravlja.

Sve to možemo postići ako znamo i poštujemo pravila zdrave prehrane. Za pametni plan prehrane važno je znati da nije bitno samo što jedemo nego i kako.

Na zdravu dijetu treba gledati kao na niz sitnih koraka koji će vas dovesti k cilju, a ne kao na drastičnu promjenu koja će vam poremetiti životni ritam.

Ako zdrave promjene počnete primjenjivati postupno, jednu za drugom, malo po malo, ali odlučno, postat ćete fit i prije nego što se nadate

Kojih biste 10 koraka trebali slijediti kada se odlučite na borbu s tim neželjenim kilogramima, pročitajte na portalu Kreni Zdravo.

>>Ovo je dijeta koja je zaludila svijet i 'spaja nespojivo'

>>Razlozi zbog kojih stalno osjećate glad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije