Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Izgubila je 76 kilograma: ‘Promijenio se jedan dio mog tijela za koji to uopće nisam očekivala’

Tik Tok
18.08.2023.
u 13:30

Bojala se ići na vožnje u lunaparku ili avionom prije nego što izgubi 67 kilograma

Jedna žena otkrila je šokantan dio svog tijela koji se potpuno promijenio nakon gubitka kilograma. Naime, tvrdi da čak ni njezin liječnik nije mogao predvidjeti takvu veliku promjenu. Natalie dijeli svoje putovanje mršavljenja na TikTok-u i prikupila je više od 51.000 pratitelja, piše The Sun.

Obožavateljica teretane izgubila je 76 kilograma kroz zdravu prehranu i vježbanje. Natalie je rekla da je bila poznata kao "debela prijateljica" i da se bojala ići na vožnje u lunaparku ili avionom prije nego što izgubi 67 kilograma. Čak i nakon gubitka težine, Natalie se morala nositi s viškom i opuštenom kožom koju je u međuvremenu uklonila.

@nataliageorgis Replying to @Aziza🍫 honestly one of my fave things since losing weight cause now I can squeeze into size 6 and pay junior prices🤪 #weightloss ♬ Cruel Summer - Taylor Swift

Ali postoji jedan dio njezina tijela za koji Natalie nije očekivala da će se promijeniti, a to su njezina stopala. Natalie je otkrila da je zapravo smanjila gotovo tri broja cipela otkako je izgubila kilograme. "Moja veličina cipela prije gubitka kilograma bila je 43, a sada nakon gubitka kilograma je 39 i pol." 

Kaže da je zapravo jako zadovoljna zbog toga jer sada može kupiti jeftinije cipele. "Iskreno, to je jedna od mojih omiljenih stvari otkako sam smršavjela jer sada mogu nositi cipele broj 39 i pol i plaćati manje cijene." Natalie je priznala da čak ni njezin liječnik nije mogao vjerovati.

"Moj liječnik je rekao da mi se stopala neće smanjiti, ali dokaz je tu!!" Dodala je kako je primijetila da ima manje dlaka na tijelu otkako je smršavila, a lice joj je postalo neprepoznatljivo. Natalien video skupio je više od 80 tisuća pregleda. Mnogi su gledatelji bili zaprepašteni Natalienim otkrićem.

Jedan korisnik je napisao: "To je nevjerojatno. Izgubio sam 70 kg i još uvijek imam isti broj cipela, iako sam se nadao da će se smanjiti. Bravo, izgledaš fantastično." Drugi je korisnik dodao: "Isto se dogodilo i meni!" 

Žena priznala: 'Sa 74 godine u najboljoj sam formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije