Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzima puno vremena

Istraživanje pokazalo: Ovo je najstresniji dio blagdana, slažete li se?

Blagdani
Shutterstock
05.12.2021.
u 07:00

Razgovaranje o politici, kupovanje darova ili kuhanje - što vas najviše nervira?

Ako ste mislili da je većini najstresniji dio blagdana traženje idealnog poklona za svakog člana obitelji i prijatelja, prevarili ste se. Novo istraživanje provedeno na 1000 milenijalaca i 1000 babyboomera pokazalo je da je najstresniji dio zimskih praznika kuhanje za one koji imaju poseban režim prehrane.

Gotovo pola ispitanika, njih 46 posto, ovo je navelo kao vrlo iritantnu stavku kod organiziranja ručkova i večera za blagdane. Osmisliti jelovnik za puno osoba nije jednostavan posao, pogotovo kada vam dolazi netko tko ne jede masno, netko tko je na keto prehrani, jedna osoba koja ne konzumira laktozu ili gluten, vegani...

Nešto manje, njih 43 posto, kaže da ih najviše iritiraju razgovori o politici za stolom. 

Kako su zapravo nastale ukrasne kuglice za bor?

Čak 42 posto smetaju oni ljudi koji pokušavaju i u ove dane održati svoju zdravu prehranu, pa se ustručavaju uživati u slasticama i malo masnijem jelu. 

U cijelom istraživanju, 35 posto otkrilo je i da ne podnose pakiranje i putovanje do nekog drugog grada gdje im je obitelj, iako vole provesti vrijeme s njima, a 32 posto kaže da ih uzrujava kupovanje darova, prenosi The Sun.

Božićno drvo vam izgleda otužno i gubi iglice? Evo zašto!

Blagdani
1/4
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
13:30 05.12.2021.

Kuhanje darovi 2 tjedna blagdana

BR
brojevi
10:25 05.12.2021.

Da li ima nešto po našim "istraživaćima" što nije najstresnije pa tako i kupovina u blagdansko vrijeme. U zemlji u kojoj "ništa nevalja" problem su čak i sva praznična događanja nebi li se narodu što više pokvarilo blagdansko raspoloženje. U bliskoj budućnosti na globalnoj razini čekaju nas teška iskušenja što ćemo u tom slućaju učiniti, izvršiti masovni suicid? Ono što najviše nervira su takvi destruktivni članci kojima je cilj suberzivni psihološki pritisak na građane naše zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije