Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Istetovirala cijelo tijelo: 'Najdraža tetovaža mi je na očnim jabučicama'

Amber Breeana Luke (24) prvu tetovažu napravila je sa samo šesnaest godina jer je 'htjela znati kakav je osjećaj', ali brzo se navukla na njega i počela 'skupljati' tetovaže velikom brzinom.
20. veljače 2020. u 19:09 1 komentara 4134 prikaza
Foto: Instagram

Amberina prva tetovaža bio je inspirativan citat, ali sada je njeno tijelo prepuno različitih dizajna, poput cvijeća, lubanja i životinja, piše mirror.co.uk. Amber je rekla: "Prvo sam htjela saznati kakav je to osjećaj - žudjela sam za njim. Kada je igla prvi put probila moju kožu, osjećala sam se kao da sam doma. Osjećaj koji sam dobila od tetoviranja bio je kao nijedan drugi, osjetila sam kako negativna energija napušta moje tijelo."

Pogledajte kako su nastale tetovaže i koja je njihova povijest:

Amber, koja radi kao pomoćnica u salonu za tetoviranje, nije sasvim sigurna koliko točno tetovaža ima, prestala je brojati nakon 150, ali je sigurna da je od tada napravila još barem sto. Njene tetovaže koštale su je oko 20 000 funti, to jest oko 180 000 kuna. Uz tetovaže ima još i razdvojeni jezik i silikonske umetke u očima, kako bi izgledala poput vile.

Njena najdraža tetovaža je na njenim očnim jabučicama, koje je istetovirala u jarko plavu boju. Za njih kaže: "Moje oči prouzrokovale su mi najveću bol koju sam ikad doživjela, ali vrijedile su toga. Svako jutro kada se probudim i pogledam ih, odmah sam sretna jer je plava moja najdraža boja."

Njena ljubav prema tetovažama počela je zbog mentalnih problema koje je imala nakon nekoliko teških godina. Njeno djetinjstvo bilo je vrlo usamljeno, majka joj je puno radila, a oca nije bilo. lmala je problema s depresijom i nakon pokušaja samoubojstva odlučila je promijeniti svoj život. Njoj tetovaže predstavljaju izraz njene ljepote, a nada se da će svojim primjerom potaknuti druge da vole svoje tijelo.

Pogledajte koje su najlajkanije Instagram poze:

ima i listu čekanja Maya (9) je najmlađa tattoo majstorica na svijetu: Najviše volim tetovirati majmunčiće Hrabra djevojka Istetovirala cijelo tijelo i potrošila 117 tisuća kuna, a sve zbog oca! 'Ja sam klasična tatina curica' Obitelj ga podržava Bivši konobar (29) tetovirao očne jabučice, a planira čak i genitalije
Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma