Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navukla se na osjećaj

Istetovirala cijelo tijelo: 'Najdraža tetovaža mi je na očnim jabučicama'

Instagram
20.02.2020.
u 19:09

Amber Breeana Luke (24) prvu tetovažu napravila je sa samo šesnaest godina jer je 'htjela znati kakav je osjećaj', ali brzo se navukla na njega i počela 'skupljati' tetovaže velikom brzinom.

Amberina prva tetovaža bio je inspirativan citat, ali sada je njeno tijelo prepuno različitih dizajna, poput cvijeća, lubanja i životinja, piše mirror.co.uk. Amber je rekla: "Prvo sam htjela saznati kakav je to osjećaj - žudjela sam za njim. Kada je igla prvi put probila moju kožu, osjećala sam se kao da sam doma. Osjećaj koji sam dobila od tetoviranja bio je kao nijedan drugi, osjetila sam kako negativna energija napušta moje tijelo."

Pogledajte kako su nastale tetovaže i koja je njihova povijest:

Amber, koja radi kao pomoćnica u salonu za tetoviranje, nije sasvim sigurna koliko točno tetovaža ima, prestala je brojati nakon 150, ali je sigurna da je od tada napravila još barem sto. Njene tetovaže koštale su je oko 20 000 funti, to jest oko 180 000 kuna. Uz tetovaže ima još i razdvojeni jezik i silikonske umetke u očima, kako bi izgledala poput vile.

Njena najdraža tetovaža je na njenim očnim jabučicama, koje je istetovirala u jarko plavu boju. Za njih kaže: "Moje oči prouzrokovale su mi najveću bol koju sam ikad doživjela, ali vrijedile su toga. Svako jutro kada se probudim i pogledam ih, odmah sam sretna jer je plava moja najdraža boja."

Njena ljubav prema tetovažama počela je zbog mentalnih problema koje je imala nakon nekoliko teških godina. Njeno djetinjstvo bilo je vrlo usamljeno, majka joj je puno radila, a oca nije bilo. lmala je problema s depresijom i nakon pokušaja samoubojstva odlučila je promijeniti svoj život. Njoj tetovaže predstavljaju izraz njene ljepote, a nada se da će svojim primjerom potaknuti druge da vole svoje tijelo.

Pogledajte koje su najlajkanije Instagram poze:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije