Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i listu čekanja

Maya (9) je najmlađa tattoo majstorica na svijetu: Najviše volim tetovirati majmunčiće

11.02.2020.
u 11:00

Tetovirati je počela sa samo dvije godine, a sada već radi u salonu za tetoviranje.

Maya Lu, devetogodišnjakinja iz Tengena u Južnoj Njemačkoj je jedna od najmlađih tattoo majstora, a svoje prvo iskustvo s tetoviranjem imala je sa samo dvije godine. Tetoviranje je započela na svojim roditeljima po kojim je crtala razne motive i crteže, a sada već radi u salonu za tetoviranje kod svojih roditelja, prenosi Daily Mail.

Tijekom godina Maya je učila nove tehnike tetoviranja i razne dizajne tetovaža, a naučila je i koristiti mašinu za tetoviranje bez nadzora roditelja. Lily Lu, njen roditelj je rekao: "Moji prijatelji i ja smo joj pokazivali razne trikove s mašinom i bilo je zanimljivo gledati kako napreduje u radu. Kasnije je počela učiti druge tehnike tetoviranja i koristila je sve veće i različite igle. Prvo je trebala pomoć od nas, ali sada s devet godina sve radi sama."

Iako njeni roditelji vjeruju u nju i kažu da ima talent za tetoviranje, ne žele joj stvarati pritisak da mora imati karijeru u tetoviranju. Samo žele da se zabavlja dok radi i istinski uživa u tome. Rekli su kako nema smisla uspoređivati njene vještine s profesionalnim tattoo majstorima, ali da za njene godine ima odličnu vještinu tetoviranja, a njene tetovaže uvijek izgledaju odlično kada zacijele.

Maya u salonu za tetoviranje ima svoj vlastiti stol gdje radi svoje vlastite dizajne i tetovira. "Uvijek je voljela provoditi vrijeme u salonu i stvarati svoje crteže. Njoj je to kao da crta po papiru, a sada ima i mnogobrojne odrasle prijatelje koji žele tetovažu od nje", rekla je Lily.

No, Maya je ta koja odlučuje o tetoviranju i jako je teško dobiti termin za tetovažu kod nje. Njeno tetoviranje ovisi o tome kako se ona osjeća i ako ne želi tetovirati, nitko neće dobiti tetovažu. "Moji prijatelji su godinama čekali na svoje tetovaže, čak smo joj davali poklone i bombone, ali jednostavno nije htjela raditi," podijelila je Lily.

Podijelila je što najviše voli kod svog posla: "Volim majmune i rad s velikom iglom. Moja najdraža tetovaža do sad bila je majmun na mom prijatelju Angelu. Želim zahvaliti svim ljudima koji već imaju moje tetovaže i nadam se da ću naći još ljudi koji će htjeti velike majmune s velikim iglama."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije