Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj ga podržava

Bivši konobar (29) tetovirao očne jabučice, a planira čak i genitalije

Facebook/Tattoographer Karan
19.09.2019.
u 16:20

Njegova strast prema tetovažama je toliko velika da je odlučio postati prvi Indijac s potpuno oslikanim tijelom

Karan Sidhu ima 29 godina i živi u Indiji, a iako je do sada potrošio mnogo novaca na tetovaže i druge promjene, sada se sprema istetovirati cijelo tijelo. 

Njegov nadimak i ime na Facebooku je Tattoographer Karan, a kaže kako tetovaže ima svugdje, osim na genitalijama, ali i to je uskoro u planu. 

Prvu tetovažu napravio je sa samo 13 godina, a tada je sve krenulo. Ipak, nije stao samo na tetovažama. Ima razdvojeni jezik, metalne zubne implantate i tetovirao je očne jabučice koje su mu potpuno crne. Naravno da ovome nije kraj jer sada planira svoje cijelo tijelo, od glave do pete, ispuniti tintom, a samim time će biti prvi Indijac koji ima tetovirano cijelo tijelo. 

"Profesionalni sam tattoo majstor s iskustvom od preko 13 godina. Napravio sam preko tisuću tetovaža u Indiji, ali i u svijetu. Počeo sam tetovirati druge kada sam imao 16 godina. Uskoro će mi cijelo tijelo biti jedna velika tetovaža", rekao je za Mirror.

Kaže kako obitelj prihvaća njegovu odluku i strast prema tetovažama. 

"Ponosni su na mene jer znaju da sam počeo crtati dok sam radio kao konobar u hotelu, a danas radim ono što volim", dodao je Karan. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Komentara 1

FO
fobos
16:57 19.09.2019.

Nije bolest sve što boli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije