Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Isprobajte metodu zahvaljujući kojoj ćete pomladiti kožu za čak 15 godina

bore lica
Foto: Shutterstock
1/10
PR
Autor
PR članak
14.06.2017.
u 08:50

Internet bruji, a velike kozmetičke kompanije se bore za život. Evo novog pristupa pomlađivanju koji preokreće dob kože za čak 15 godina

Nedavno su objavljeni rezultati in vivo testiranja djelovanja nove recepture koja preokreće biološku dob kože. To je izazvalo snažne turbulencije ne samo u kozmetičkoj industriji, nego i na internetu. Sada formula stiže u Hrvatsku. Što možemo očekivati?

Očekivani preokret ili još jedna krema s police u drogeriji? U posljednje vrijeme glasno se govori o kozmetičkom preparatu koji pomlađuje kožu mnogo brže i učinkovitije od bilo koje druge metode. Isprva zvuči nevjerojatno – ali ispitivanja ne ostavljaju mjesta za iluzije. Sve ukazuje na to da ga se već sada smatra neospornim hitom u njezi kože koja stari!

Tek je pušten na tržište, a već pravi veliku senzaciju. Odakle se stvorila sva ta strka? Sve je počelo od glasina. Naime, Hertha Svellen, jedna od radnica laboratorija u švicarskom gradu kod Basela, tijekom intervjua održanog povodom novih ispitivanja izgledala je znatno mlađe nego jedva četiri tjedna ranije kada je bila gost u jednom od popularnih programa.

Foto: screenshot/facebook

Razlika u izgledu bila je primjetna golim okom

Budno oko publike je odmah primijetilo ovu razliku. Svi su pitali: Ako isključimo pitanje osvjetljenja i šminke, što se dogodilo s njezinim licem? Nakon plastične operacije, oteklina se spušta u prosjeku 3 mjeseca, a intervencije nisu u stanju pružiti ovakve učinke. Zaključak? Upravo sredstvo nastalo u švicarskom laboratoriju postiže tako natprosječne učinke pomlađivanja.

Tada se digla prašina ne samo na portalima, nego i među stručnjacima iz najvećih istraživačkih centara. Kada se pojavilo očekivano izvješće s ispitivanja, ispostavilo se da je metodom pokušaja i pogrešaka nakon 3 godine laboratorijskih testiranja uspješno stvoreno kozmetičko sredstvo po mjeri XXI stoljeća: protuotrov za starenje kože, koji joj preokreće dob za čak 15 godina.

Na jednoj od švicarskih stranica čitamo izjavu prof. Marka Howarda, koordinatora i idejnog tvorca projekta:

- Testirali smo preko 120 različitih tvari kako bismo izdvojili onu najučinkovitiju koja će izaći na kraj s aktiviranjem tzv. gena mladosti Klotho. Ispostavilo se da taj zadatak najbolje ispunjava ekstrakt snježne alge, koja raste isključivo u visokim oblastima Alpa. Namjerno ne objavljujemo proporcije i ostale aktivne tvari ove formule kako bismo onemogućili kopiranje i širenje recepture od strane nepoštene konkurencije.

Foto: screenshot/facebook

Ali to nije sve. Mark Howard dodaje:

- Nasuprot mišljenju koje kruži, ovaj kozmetički preparat će biti dostupan na velikoj skali kako bi svaka žena kojoj je stalo do pomlađivanja kože lica čak za 15 godina (izglađivanja bora i podizanja viseće kože) mogla iskoristiti prednosti ovog dostignuća. Iznimno sam sretan da će na ovaj način tisuće žena, nakon 4 tjedna tretmana, moći povratiti samopouzdanje i ponovno uživati u svom izgledu – ne samo osjećati se mlado, nego također izgledati mlado.

Specijalisti u oblasti estetske medicine, dermatolozi, a prije svega velike kozmetičke kompanije vide ogromnu konkurenciju u sve poznatijem tretmanu iz Švicarske. Sada formula stiže u Hrvatsku. U sklopu promotivne kampanje, sve žene zainteresirane za isprobavanje iste imaju mogućnost dobivanja formule po posebnim uvjetima. Detaljne informacije moguće je pronaći na stranici proizvođača.

Isprobajte ovu 4-tjednu metodu, zahvaljujući kojoj ćete pomladiti kožu za čak 15 godina >>

Želite prijaviti greške?