Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovacija

Proizvod koji štiti kožu od UV zračenja i pomaže pri uklanjanju mrlja

10.05.2017.
u 08:14

Brojni uzvanici uživali su u koktelima i slasticama i mini modnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS.

Predstavljanje NIVEA SUN proizvoda, inovacije koja istovremeno koži pruža zaštitu od sunca i štiti odjeću od mrlja - za bezbrižno ljeto i omiljene modne kombinacije, okupilo je brojne uzvanike koji su uživali u koktelima i slasticama i mini modnoj reviji dizajnerskog dvojca ELFS. 

Nova formula Nivea Sun proizvoda učinkovito štiti kožu od sunčeva zračenja i pomaže u lakšem uklanjanju mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima pružajući koži uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera te zaštitni faktor, a za zaštitu odjeće zadužen je patentirani kompleks koji sadrži dva agensa. Kompleksirajući agens privlači i na sebe veže ione metala iz vode u kojoj se pere odjeća, a drugi agens veže na sebe UV filtre te tako onemogućava njihovo taloženje na odjeći i pomaže u njihovom ispiranju. 

- Prvi smo na tržište lansirali losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom, imali smo prvi sprej za sunčanje s pumpicom, a pravi hit bio je sprej u boji za djecu. Korak dalje napravili smo s prvim losionom za sunčanje s trenutačnom zaštitom, a posljednja inovacija koja omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima razvijena je u suradnji s Institutom Hohenstein, akreditiranim laboratorijem za testiranje i certificiranje tekstila. Ponosni smo na novi patent, za kojeg pouzdano možemo reći da štiti odjeću od mrlja te ne utječe na zaštitu kože od sunca, rekla je dr. Lara Terstegen iz Odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije