Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo šala ili?

Influencerica drskom izjavom razbjesnila svoje pratitelje: "Prelijepa sam da radim i ustajem u 6 h!"

TikTok/@luluhasfun
08.11.2022.
u 15:30

Iako nije otkrila radi li trenutno i gdje, Welcher je na bijesne komentare brzo odgovorila, tvrdeći naravno da se 'samo šalila'.

U svom je nedavnom videu influencerica iz SAD-a Lucy Welcher hrabro izjavila kako je 'prelijepa da radi'; a njena je tvrdnja brzo i očekivano zapalila pratitelje. 

- Ne želim ostatak života provesti radeći! - drsko i samouvjereno kaže djevojka na početku svoje snimke koja je postala viralna, na TikTok računu @luluhasfun.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

“Izgledam li kao netko tko želi svaki j***** dan idućih 60 godina ustajati ujutro u 6 sati? Naravno da ne! Previše sam lijepa za to!”.

I premda je njena izjava možda zamišljena kao šala, ipak je mnoge razljutila pa su neki požurili napisati svoje mišljenje o riječima influencerice. 

Manje više, svi su autoricu videa kritizirali; nazivajući je 'lijenom' i 'razmaženom'.

@luluhasfun Not my thing🤣 #working #scam ♬ original sound - Lucy🌸

Iako nije otkrila radi li trenutno i gdje, Welcher je na bijesne komentare brzo odgovorila, tvrdeći naravno da se 'samo šalila'.

- Ma što u 6, ja svaki dan ustajem u 4 ujutro i radim 60 sati tjedno! - požalio se jedan korisnik.

"Izgled nema nikakve veze s poslom i tužno je što tako razmišljate, čak i ako je šala", dodao je drugi, a treći je napisao:

"Što kažeš na to da umjesto privilegirane princeze malo pokušaš biti odrasla osoba?", prenosi NY Post.

Stručnjaci otkrili koje vježbe će vas učiniti sretnijima i koliko dugo ih trebate raditi da to postignete.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
17:01 08.11.2022.

Ohohoo, pa mnoge naše ''mamine princeze'' tako misle. Jedna slična je rekla svom mužu kad se udala '' pa nisi valjda toliko primitivan da si mislio kako ću ti ja kuhati''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije