Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad lakše!

Djevojka podijelila trik kojim ćete vrlo jednostavno napraviti francuske pletenice: ‘Trebat će vam samo pet minuta!’

Tik Tok
08.11.2022.
u 12:30

Djevojke, ako ne znate kako isplesti francusku pletenicu i kosa vam je u lošem stanju, ovako, napravite ovu frizuru jer je odlična - napisala je Harmony Miller u opis svog videa

Francuske pletenice su vrlo popularna frizura, pa nije čudno da ju mnogo žena nosi. No, znate li kako ih napraviti? Možda se čini kao težak zadatak, ali jedna tiktokerica tvrdi da je zapravo vrlo jednostavno, te da ih možete napraviti sami u samo pet minuta, piše Mirror.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

- Djevojke, ako ne znate kako isplesti francusku pletenicu i kosa vam je u lošem stanju, ovako, napravite ovu frizuru jer je odlična - napisala je Harmony Miller u opis svog videa. 

U videu kojeg je podijelila na Tik Toku, objasnila je da je prvi korak podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova. Zatim je pokazala kako uzima pola svoje kose i skuplja ju u rep kako joj ne bi smetala, a s druge raspuštene polovine izdvojila je dva pramena iste veličine s prednje strane glave i uvrnula ih jedan preko drugoga, pa svakom dodala i treći, tanji pramen, ali bez stvarnog pletenja.

 

@harmonymillerr Ignore my double chin 💀😂! But girls try this !! #fyp #plaittutorial #hairstyles #trythis #GARNIERMASKMOMENT #foryoupage ♬ original sound - 𝐇𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐲 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫

Nakon što tako stignete do dna tjemena, Harmony tvrdi da možete podijeliti kosu na tri dijela i početi plesti. Ona inače donji dio pletenice veže trakom za kosu i koristi nekoliko ukosnica kako bi kosa ostala na mjestu. Njezin video prikupio je 4,6 milijuna pregleda, a korisnici su vrlo brzo video preplavili komentarima zahvale.

- Odlično, jedva čekam isprobati! - napisala je jedna korisnica.

- Oduvijek sam htjela to naučiti raditi i mislim da ću sada napokon uspjeti. Hvala! - dodala je druga. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije