Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGORJE ZUB, KRAPINA

Implantati s doživotnim jamstvom

Zagorje Zub
21.05.2019.
u 10:00

Od stranaca najviše dolaze Slovenci koji u Zubu za manje novca nego kod kuće mogu vrlo kvalitetno riješiti poteškoće sa zubima

Opremljena vrhunskom novom opremom – a svakako valja izdvojiti digitalni zubni rendgen i digitalni ortopan, zbog čega je na jednom mjestu moguća kompletna dijagnostika – poliklinika Zagorje Zub, smještena u središtu Krapine, u Magistratskoj ulici na broju 18, odredište je brojnih domaćih, ali i stranih pacijenata.

Od stranaca najviše dolaze Slovenci koji u Zubu za manje novca nego kod kuće mogu vrlo kvalitetno riješiti poteškoće sa zubima. Ova moderna stomatološka ordinacija specijalizirana je za naprednu dijagnostiku i rješavanje zubnih poremećaja. Što se tiče dentalne implantologije, orijentirani su na premium implantate čija je posebnost doživotna pisana garancija proizvođača. U Zagorje Zubu – čiji je osnivač Renato Škrobot, dr. dent. med., spec. oralne kirurgije – obavljaju se svi oralno kirurški zahvati.

Bezubost, djelomičnu ili totalnu, rješavaju na više načina, što ovisi o uvjetima u ustima, željama i financijskim mogućnostima pacijenata. Za fiksne radove koriste isključivo keramiku, a ako se bezubost rješava zubnom protezom, kod totalno bezube čeljusti za ugradnju u zubnu protezu koriste nanokompozitne zube. Da bi osmijeh pacijenata poliklinike bio blistav, vrhunski stomatolozi Zagorje Zuba ponudit će, uz lasersko, i izbjeljivanje zubi inovativnim i učinkovitim profesionalnim sustavom koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla za izbjeljivanje zubi, pa se osim izbjeljivanja svih zubi u čeljusti može izbijeliti i zub koji je nakon endodoncije potamnio.

Sadržaj je nastao u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije