Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi saznati istinu

'Imao sam strastveni seks sa ženom na fakultetu prije 15 godina i mislim da sam otac njezinog sina'

Pixabay
20.12.2021.
u 20:11

Njegova supruga zna sve o tome što se dogodilo i kaže da će ga podržati što god odluči.

- Prije gotovo 15 godina, jedne noći sam imao strastveni seks sa ženom na sveučilištu. Htio sam više i ozbiljnu vezu s njom, ali vratila se s bivšim i ubrzo nakon toga sam saznala da je trudna.Iako nikada nismo razgovarali o mogućnosti da je dijete moje, ostali smo u kontaktu - napisao je jedan muškarac za psihoterapeutkinju Deidre.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Sada njen 15-godišnji sin i njegov 14-godišnji sin igraju za istu nogometnu reprezentaciju i čak idu zajedno na turneju, a on ne može prestati razmišljati o mogućnosti da je to zapravo njegov sin. Njegova supruga zna sve o tome što se dogodilo i kaže da će ga podržati što god odluči.

- Ja sam sretno oženjen otac troje djece, a moja bivša ljubavnica dobila je još jedno dijete i sada se razvodi od muža, istog dečka kojeg je imala sa fakulteta. Uvijek smo ostali u kontaktu tijekom godina, kao prijatelji, ali ono što se dogodilo te noći nikada nije došlo do izražaja. Volio bih znati je li ovaj dječak zapravo moj ili nije, ali to je tako delikatna situacija - nastavio je.

- Možda je zatrudnjela od seksa s vama, ali vjerojatnije je da je to sin njezinog dečka. Morate dobro razmisliti hoćete li stupiti u kontakt kako biste sa sigurnošću pokušali saznati jeste li vi otac. Jedini način da se zasigurno riješi očinstvo je DNK testiranje. Važno je razmisliti o tome što ćete učiniti ako rezultat nije ono što očekujete ili želite. Prvo razmislite o savjetovanju kako biste utvrdili je li test očinstva ispravna stvar - odgovorila mu je stručnjakinja.

Upalite zvuk! 😂😉 Dikobraz George uživa u batatu za ručak:

Komentara 1

MO
montello
13:34 21.12.2021.

Kakva je to zena ostao on i dalje s njom u kontaktu s bivsom a ona mu sve oprasta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije