Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Odličan trik kako pokupiti i zadnji komad prljavštine prilikom čišćenja

Pixabay
19.12.2021.
u 16:53

Ponekad je teško metlom pokupiti svu prljavštinu, ali uz ovaj trik to ćete napraviti bez muke

Metenje poda je dosadno i naporno, a kada primijetite da uvijek ostane mali dio prljavštine ispod lopatice za smeće, stvar postaje još gora. Srećom, stručnjakinja za čišćenje otkrila je kako se jednostavno riješiti sve prljavštine, a potrebna vam je samo jedna stvar koju imate kod kuće.

Amanda West je majka četvero djece i nema previše vremena za čišćenje, a kada je otkrila trik za čišćenje prašine, shvatila je da ga treba podijeliti sa svima i smanjiti nepotrebnu frustraciju, kako piše The Sun.

''Je li još netko kupio previše lopatica za smeće tražeći onu koja zapravo može pohvatati svu prljavštinu prilikom metenja? 'Mislim da nikada više neću koristiti lopaticu za smeće na malim hrpama prljavštine!'', rekla je u videu pa pokazala nevjerojatan trik.

Trik je veoma jednostavan - uzmete komad papirnatog ručnika te namočite jedan kraj. Zatim taj mokri kraj stavite iza prljavštine na podu te metlom lagano pometete prljavštinu na papir. Budući da je papirnati ručnik mokar, prljavština će ostati zalijepljena i vi je lako možete podignuti i baciti u smeće.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni trikom. “Zašto mi nitko nikad nije rekao?!”, pitala se jedna korisnica, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo je sjajno! Kako se prije nisam sjetila toga?”

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije