Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Imao sam aferu sa starom prijateljicom, ali se bojim da sam time upropastio brak'

Po njihovom gradu počele su kružiti glasine, a i njegova supruga ih je čula.
22. listopada 2020. u 21:28 0 komentara 3085 prikaza
Foto: shutterstock

- Imao sam aferu sa starom prijateljicom. Seks je bio nevjerojatan, ali se sada bojim da sam zauvijek upropastio brak. Moja supruga ima 34, a ja 37 godina i imamo novorođenog sina. Nedavno sam otvorio vlastiti restoran. Prvih nekoliko mjeseci je bilo sjajno za posao, ali iznimno teško za moju suprugu. Cijeli dan je bila sama doma s djetetom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov odnos bio je veoma eksplozivan, stalno su se svađali, ali bi se i brzo pomirili. No jednog dana, u njegov restoran došla je stara prijateljica iz škole tražeći posao. Izgledala je predivno, a on je odmah osjetio seksualnu povezanost s njom. Pozvao ju je da dođe nakon zatvaranja te više nije mogao zadržati svoje nagone. Poseksali su se u kuhinji restorana, a tada je i počela njihova afera koja je trajala šest mjeseci - sve dok ih poznanik nije vidio kroz prozor. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Po njihovom gradu počele su kružiti glasine, a i njegova supruga ih je čula. Ljubavnica je s njim prekinula svaki kontakt. Izgubio je i posao, a sada se bori i s održavanjem svog braka i odnosa sa sinom. Pita se treba li biti iskren sa suprugom i sve joj priznati.

- Ne možete promijeniti prošlost, ali shvatili ste što je važno i to nije pogreška koju ćete ponoviti. Priznajte ženi svoju nevjeru, moglo bi vam olakšati krivnju. No, mogli bi nju natjerati u bijedu. To bi bilo okrutno i kontraproduktivno. Zvuči kao da je sumnjala u vas, ali je odlučila krenuti dalje. Usredotočite se na to da vaš obiteljski život i odnos postanu jači nego ikad - odgovorila mu je Deidre.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Razbili mitove Koliko je važan seks ženama u srednjim godinama? Više nego što mislite, tvrdi istraživanje Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • Sobrudolf:

    Imam sličnu situaciju, samo mene neće uhvatiti.....