Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji je onaj pravi?

'Imala sam fantastičan online seks s bivšim, ali sadašnjeg ne mogu ostaviti - duguje mi novac'

Shutterstock
26.04.2020.
u 07:28

Boji se da će, ako ga ostavi, ostati bez skoro 18 000 kuna koje mu je posudila za pokretanje posla.

Njoj je 31, njezinom partneru 36 godina. Zajedno su četiri godine, a za to vrijeme on je odlučio pokrenuti biznis s taksijem za koji mu je posudila 2000 funti (17 700 kuna) koje joj je djed ostavio. "Bio je jako sretan što je postao sam svoj šef, ali cijeli taj proces bio je jako stresan i sada se boji što će se dogoditi jer je koronavirus sve stopirao", počela je priču savjetnici Deidre.

"Ne živimo zajedno, pa se samo čujemo putem mobitela i interneta. On baš i nije raspoložen za neke razgovore, a ja sam umorna od toga da se uvijek trudim biti pozitivna. Imam svoj posao i svoje brige, također. S jednim prijateljem iz prošlosti i dalje postoje simpatije i iskre, iako on ima djevojku. Poslao mi je poruku na Facebooku prije nekoliko tjedana s prijedlogom da se dopisujemo. Pristala sam i cijelo vrijeme je neki flert u pitanju, ali osim toga smijali smo se baš kao nekad. Pili smo i gledali televiziju kada mi se počeo upucavati. Uzbudila sam se, a nikada prije nisam imala seks putem interneta - mogu reći da je bilo odlično."

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

Idućeg dana ju je nazvao i rekao da se osjeća loše jer je prevario djevojku iako ju više ne voli. Jednostavno ona nije ta. "I dalje imam jake osjećaje za njega, on osjeća isto, ali ne želi da povrijedimo jedan drugoga ili da upropastimo prijateljstvo. Zbunjena sam s njegovim pomiješanim osjećajima. Volim svog partnera, ali bivši je stvarno zabavan i shvatila sam uz njega koliko malo vremena i truda moj partner ulaže u nas dvoje. Zabrinuta sam da ću ostati bez svog novca koji mi je dužan, ako ga ostavim."

Deidre odgovara: "Iako postoji kemija između tebe i bivšeg, on ne nudi vezu. Ponuditi mu da budete prijatelji s povlasticama nadajući se da će promijeniti mišljenje i nije neka opcija. Najbolje bi bilo da se makneš od njega da vidiš možeš li ispraviti svoju trenutnu vezu. Previše toga ti se trenutno događa i trebaš reći svom partneru sve što misliš. Napravite plan da ti novac vraća malo po malo, a ne sve odjednom. Ako ti niti jedan od njih dvojice ne pruža ono što zaista želiš, možda niti jedan nije za tebe."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DorothyOO84
DorothyOO84
10:51 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije