Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna koju izabrati

Ima suprugu i dvije djevojke: 'Nikog ne želim povrijediti, a jedna djevojka čeka i moje dijete'

Getty Images
08.05.2023.
u 13:30

'Znam da ovo zvuči užasno, ali imam ženu i dvije djevojke i to je postao veliki problem. Najgore od svega je što jedna od djevojaka čeka moje dijete', kaže vozač kamiona.

Jedan vozač kamiona priznao je za Metro da ima ženu i dvije djevojke – od kojih jedna trenutno čeka njegovo dijete. Ali, on nije siguran za koju od njih da se odluči. 'Znam da ovo zvuči užasno, ali imam ženu i dvije djevojke i to je postao veliki problem. Najgore od svega je što jedna od djevojaka čeka moje dijete', objašnjava. Iako se čini kao sebičan tip, on za sebe tvrdi da nije takav: 'Iskreno ne želim povrijediti nijednu od njih, što me djelomično i dovelo u ovu zbrku'.

Ovaj muškarac, u kasnim dvadesetima, radi kao vozač kamiona po cijeloj zemlji te često provodi noći dalek od kuće. Kaže da ga je upravo to učinilo usamljenim i nagnalo da prvi put prevari svoju ženu. No, ona je otkrila seksi SMS poruke na njegovom telefonu i izbacila ga iz kuće. 'Opet sam se počeo ponašati kao samac. Kada ne radim, stalno sam vani na zabavama', dodaje. Iako se ludo zabavljao na tim zabavama, tvrdi kako je zapravo duboko u sebi bio usamljen i zasićen, pa kad mu je jedna djevojka dala do znanja da je zainteresirana za njega, odlučio se upustiti u to.

Njih su se dvoje vidjeli tek nekoliko puta, ali ona je zatrudnjela: 'Sada joj ne mogu tek tako okrenuti leđa'. U međuvremenu, njegova mu je žena dala do znanja da mu želi dati još jednu šansu i pokušati ponovno, a i on i dalje gaji osjećaje prema njoj: 'Ali, postoji još jedna djevojka s kojom se nalazim dok sam na poslu. Vjerovali ili ne, ona je ta koja mi se zapravo najviše sviđa i koja mi zadaje najmanje muke'.

Savjetnica za odnose i kolumnistica, Laura Collins, odlučila mu je pomoći s problem u kojem se našao. Poručila mu je da je neodgovoran i nezreo: 'Zašto niste koristili zaštitu kada ste imali seks s nekim koga jedva poznajete? Seksom nastaju djeca, to nije raketna znanost'. Nastavlja: 'Ako ova djevojka odluči zadržati dijete, a dijete je definitivno vaše, morat ćete pomoći uzdržavati ga. Dakle, prva stvar koju trebate učiniti je objasniti joj da nemate namjeru biti njezin dugoročni partner i utvrditi je li doista spremna za život kao samohrani roditelj. S obzirom na sve činjenice, ona to možda ne želi'

Poručuje mu i kako mora početi biti iskren sa svojom ženom: 'Kažete da još uvijek gajite osjećaje prema svojoj ženi, pa budite iskreni u vezi s trudnom djevojkom. U ovim okolnostima, vaša bi partnerica mogla imati razumijevanja, ali nemojte se iznenaditi i ako odluči prekinuti sve veze s vama u tom trenutku. U slučaju da ipak želi pokušati ponovno, neko savjetovanje za parove moglo bi vam pomoći spasiti brak'

'Što se tiče djevojke koju viđate na poslu, odmah prekinite ovu vezu. Dok ne riješite prva dva problema, nećete biti spremni za to, a iskreno, ona zaslužuje bolje. Nemojte je kontaktirati dok ne budete slobodni, vjerni i odgovorni', rekla je Laura, 'Teško vas je sažalijevati jer ste očito sami sebi napravili ovaj nered. Pokušajte ga razriješiti, jedan po jedan problem, i počnite se više ponašati kao odrasla osoba. Nastavit ćete nanositi mnogo boli svima, uključujući i sebe, ako to ne učinite'.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Komentara 1

MO
montello
11:44 09.05.2023.

sada ce se morati odluciti za jednu😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije