Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna poslastica

I u Arena Centar stiže low cost brand - H&M

'A woman hand carrying a bunch of colorful shopping bags'
' '
01.11.2010.
u 08:11

U proljeće 2011. svoja bi vrata trebao otvoriti drugi H&M-ov dućan na našim prostorima

Nakon što je u rujnu objavljeno da će prvi dućan H&M-a na našim prostorima biti otvoren u Horvatinčićevu centru na Cvjetnom trgu, iz Trigranita su objavili da će i njihovu Arena Centru u proljeće iduće godine biti otvoren dućan popularnog niskobudžetnog brenda. .

“Zadovoljni smo što je H&M odabrao Arena Centar za otvaranje jedne od svojih prvih trgovina u Hrvatskoj. H&M-ova trgovina u Arena Centru bit će druga po redu koja se otvara u cijeloj državi. U kombinaciji sa svim brendovima, zabavnim, gastronomskim i ostalim sadržajima koje nudimo posjetiteljima, te sinergijom s Arenom Zagreb, Arena Centar će postati novo mjesto okupljanja svih generacija te će predstavljati reprezentativan ulaz u glavni grad Hrvatske”, rekli su iz Arena Centra.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar belicki
belicki
10:17 01.11.2010.

kad nam je to država promijenila ime iz Hrvatska u Naši prostori? H&M ima vise plastike nego tezge na placu u zadnje vrijeme

UN
unknown99
10:37 01.11.2010.

Dobro dragi ljudi, pita li se itko, tko ce pobogu tamo trositi, drzava nam propada a oni grade razne shoping centre umjesto tvornica. ma nek propadnemo, drugo nismo ni zasluzili, bitno da dobivamo low 3rd robno smece....

DO
doktorica
09:26 01.11.2010.

D0bro bi bilo da i cijene budu kao u Austriji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije