Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baby blues

I muškarci pate od postporođajne depresije

depresija
Pixsell
22.09.2009.
u 19:29

Depresija pogađa muškarca jer zbog djeteta pada u drugi plan i osjeća se uhvaćenim u klopku.Kao odgovorni roditelj više ne može voditi život kakav se njemu sviđa.

Muškarci također mogu patiti od postporođajne depresije, pa se u nekim slučajevima moraju propisati antidepresivi, upozorio je britanski psiholog dr. George Fieldman. Depresija pogađa muškarca jer zbog djeteta pada u drugi plan i osjeća se uhvaćenim u klopku.Kao odgovorni roditelj više ne može voditi život kakav se njemu sviđa.

Ako se, primjerice, želi preseliti ili promijeniti karijeru, mora misliti kako će to utjecati na dijete. Oko 10 posto muškaraca pogođeno je baby bluesom, a ako je slučaj ozbiljan, treba posjetiti liječnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije