Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstremni gubitak kilograma

Htjela je smršavjeti, a kada je izgubila 70 kilograma, šokirala se svojim izgledom: Ovakvom se nisam zamišljala

DRastično mršavljenje
Foto: Instagram
18.10.2016.
u 14:02

"Volim to što se osjećam nesputano, ugodno i seksi", napisala je uz fotografiju na kojoj je snimljena u grudnjaku i tajicama te raskopčanom sakou koji ne skriva oko 13 kilograma njezine rastegnute kože na trbuhu

Oni koji ostanu predani svom cilju u namjeri da se riješe neželjenih kilograma prava su motivacija i inspiracija onima koji na taj težak put tek kreću. 

Puno je tu odricanja i žrtve, ustrajnog rada i volje da se postigne  taj cilj. Mnogima je to uspjelo, mnogi su potaknuti tim primjerima i sami odlučili krenuti u tu "avanturu", ali mnogi su i s ponosom objavljivali fotografije svog tijela prije i poslije na društvenim mrežama. I to mahom oni koji su se nakon mršavljenja podvrgnuli operaciji uklanjanja viška rastegnute kože koja je ostala nakon drastičnog gubitka kilograma. 

Ali ne i ova majka iz New Yorka koja se u ovu bitku za gubitkom neželjenih kilograma upustila prije dvije godine. Težila je tada više od 130 kilograma, a u dvije godine izgubila je gotovo 70 kilograma. Ono što čini razliku između nje i ostalih jest u tome što ona nije otišla na estetsku operaciju uklanjanja viška kože, već fotografije svog tijela, onakvog kakvo stvarno izgleda nakon drastičnog mršavljenja, dijeli na svom Instagram profilu. 

"Volim to što se osjećam nesputano, ugodno i seksi", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku i tajicama te raskopčanom sakou koji ne skriva oko 13 kilograma njezine rastegnute kože na trbuhu koja joj je ostala kao podsjetnik na njezino tijelo prije dvije godine. 

"Ovo nije ni blizu slike tijela kakvo sam zamišljala da ću imati nakon gubitka kilograma, ali sam danas jača i i zdravija nego ikad", napisala je. 

>>Promijenila je samo ove tri stvari i kilogrami su se počeli topiti

>>Danijela Dvornik izgleda savršeno, a sada je i otkrila tajnu kako je izgubila kilograme

Komentara 2

DD
dalibor.durdov
14:27 18.10.2016.

Hm, Amerika... a nama pune glavu kako smo među najpretilijim nacijama na svijetu!

GI
Gips
20:35 18.10.2016.

A di ovaj višak spremi? U džepove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije