Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel Villa Magdalena - mjesto čudesnog odmora

Hotel Villa Magdalena
Foto: Promo
1/11
23.07.2018.
u 08:00

Nagrađen kao najbolji mali hotel kontinentalne Hrvatske tri godine za redom, te kao treći najbolji wellness hotel u Hrvatskoj 2017. godine

Jeste li ikada bili na mjestu tako čarobnom da ste se poželjeli vratiti i prije nego ste otišli?

Hotel Villa Magdalena mjesto je čudesnog odmora. Smješten je u centru Krapinskih Toplica, 45 km od Zagreba u mjestašcu poznatom po ljekovitoj termalnoj vodi još od doba Rimljana.

Nagrađen kao najbolji mali hotel kontinentalne Hrvatske tri godine za redom, te kao treći najbolji wellness hotel u Hrvatskoj 2017. godine, ovaj ekskluzivni hotel u srcu Zagorja ostavit će vas bez daha.

Hotel se sastoji od 18 posebno dizajniranih luksuznih Spa Premium soba i 6 Spa Luxury suite-ova. Svaka smještajna jedinica nudi jedinstvenost na tržištu – jacuzzy s direktnim spojem na ljekovite izvore termalne vode Krapinskih Toplica, iz kojeg Vam pogled puca na zelenilo zagorskih brega.

Foto: Promo

Svaka smještajna jedinica sadrži i balkon/terasu s panoramskim pogledom gdje možete uživati u svježem zraku i besprijekornom smiraju Zagorja, a u toplijim mjesecima buditi se i doručkovati uz zrake sunca.

Spa Luxury hotelski suiteovi u dnevnom boravku također sadrže i električni kamin, koji, bez obzira na godišnje doba, dodatno pruža nezaboravan ambijent za vrijeme Vašeg odmora.

Opremljenost smještajnih jedinica je po najvišim standardima modernog hotelijerstva.

Hotelski wellness prava je oaza mira i opuštanja.

Uključuje unutarnji bazen s grijanom vodom, četiri vrste sauna: kombiniranu bio i finsku saunu, infracrvenu te parnu saunu, whirlpool s termalnom vodom, fitness, relax zonu u sklopu vitality bara te sunčanu terasu.

Foto: Promo

Bogata ponuda masaža i tretmana nudi ponešto za svakoga – od klasičnih medicinskih i sportskih masaža do raznih aroma masaža poput vinoterapije i masaže čokoladom. U ponudi je i kombinacija raznih obloga i pilinga s masažama te svih ostalih kozmetičkih tretmana.

Na ovom mjestu osim uživanja, zaista radite i dobro za svoje zdravlje.

Gourmet priča najnagrađivanijeg restorana ove regije počinje i završava s prepoznatim i dovedenim do savršenstva, spojem tradicionalne zagorske kuhinje i elemenata modernih svjetskih kuhinja. Jelovnici se mijenjaju sezonski i pružaju najbolje od svakog godišnjeg doba. Ova neobična jela prepoznata su i od struke te je godinama restoran uvršten u sam vrh Hrvatske gastronomske scene, a ušao je i u međunarodni gastro vodič Gault Millau kao top 30 restorana Hrvatske.

Foto: Promo

Hotel je savršeno mjesto za održavanje poslovnih sastanaka, seminara i radionica. Ovdje se nude dvije manje kongresne dvorane „Tweet“ i „Chat“ Room koje se za potrebe većih grupa spoje u jednu veliku dvoranu. Maksimalni kapacitet sudionika je do 70 osoba. Dvorane su opremljene i najmodernijom tehničkom opremom kako bi Vaši sastanci bili što uspješniji, a kreativnost i produktivnost na samom vrhu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije