Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažu zvijezde

Horoskop za prosinac: Evo što bi svaki znak trebao učiniti u zadnjem mjesecu ove godine

Par
Thinkstock
27.11.2018.
u 19:07

Godina na izmaku mnogima će biti početak nekih novih ljubavnih prilika

OVAN

Prosinac ovnovima donosi obilje pozitivne energije i u tom mjesecu nastavit će se mirno razdoblje iz studenog bez velikih zaokreta u ljubavnom životu. Morate samo ostati pozitivni i strpljivi i nemojte pretjerano reagirati u bilo kojoj situaciji.  Ako ste slobodni, možete upoznati jednu vrlo zanimljivu osobu koja će privući vašu pažnju.

BIK

Možete se naći u situacijama koje će vas iziritirati i zbuniti ako donosite odlučujuće odluke vezane za svoj ljubavni život. Nemojte biti previše emotivni zbog nekihljudi i pokušajte sve sagledati pragmatično. Ostanite smireni i uzmite dovoljno vremena za razmišljanje prije donošenja važnih životnih odluka.

BLIZANCI

Morate početi otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Vrijeme je da stavite sve karte na stol i otvorenopriznate sve svoje osjećaje i nakon toga zajednički donesete odluke koje su bitne za vašu budućnost. 

RAK

Za one u vezama, vrijeme je da organizirate neku romantičnu večeru ili vikend u dvoje i pobjegnete od svakodnevnice. Mogli biste ubrzo biti pred odlukom da voljenu osobu odvede pred oltar. 

LAV

Busite iskreni prema sebi i analizirajte zašto ste u odnosu koji vam ne odgovara. Nađite odgovore na pitanja zašto ste u vezi i što od tog odnosa očekujete. Ako je vaš odgovor takav da je vrijeme da tu vezu završite, skupite hrabrosti i učinite to za neke nove početke pred vama. 

DJEVICA

Mirni ste i zadovoljni sa sadašnjem tijekom svog života. Prosinac bi vas mogao navesti na odluku da svoj odnos s voljenomosobom podignete na višu razinu. 

VAGA

Zvijezde su na vašoj strani i nakon brojnih uspona i padova, osjećat ćete se sretno u ljubavnoj vezi. Neki će se zavjetovati na vječnu ljubav upravo u prosincu i ovaj mjesec je vrijeme u kojem biste trebali potpuno uživati. 

ŠKORPION

Oni u vezama trebali bi prestati ignorirati probleme i ponašati se kao da ne postoje. Osobe koje nisu u vezi trebali bi izići iz svoje komforne zone i osobi koja vam se svia to konačno i priznati. 

STRIJELAC

Strijelci će ovu godinu najvjerojatnije završiti nekim odmor. Puni ste energije i života i optimizma te biste trebali odvojiti neko vrijeme za sebe iprepustiti se uživanju na svim razinama. Bacite neki pogled u godinu koja je na izmaku i budite zadovoljni učinjenim. 

JARAC

Prosinac za vas donosi nova poznanstva, lude provode i zabave. Nastavit će se razdoblje pozitive koje vas prati, a vjerojatno ćete se odlučiti i nekud otputovati i dobro se zabaviti. 

VODENJAK

Druga polovica prosinca može donijeti probleme u ljubavnoj vezi. Partner će se osjećati da ga zapostavljate i može doći do zahladnjenja odnosa. 

RIBE

Vi ćete zaista biti na novom početku i donijeti nove životne odluke koje ste odlučili slijediti. Prosinac je za vas prava prekretnica u kojoj ćete podvući crtu pod svoj ljubavni život i stvari gledati drugim očima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije