Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zov trošenja

Grupnjakom do putovanja, ručka, povoljne kupnje...

\'Christmas Shoppers STANDALONE: Shoppers walk on Princes Street in Edinburgh as stores try to encourage buyers in the run up to Christmas after weeks of flagging sales.\'
Danny Lawson/PA Photos/Pixsell
12.01.2011.
u 14:40

Sustav rada svodi im se na skupljanje zainteresiranih kako bi se ostvarili visoki popusti.

Kupi, kupi, kupi... sa svih strana zamamne ponude koje vam izvlače i posljednji novčić iz novčarke. U krizi smo, a trgovina cvjeta unatoč tome što većina Hrvata jedva spaja kraj s krajem. No kupnja u pola cijene prilika je koja se ne propušta, zaključila je to Irina Vugrinec te odlučila pokrenuti portal koji će nuditi isključivo povoljnu kupnju s 50 ili više posto popusta.

- Riječ je o servisu za skupnu kupnju kreiranom prema ideji Groupone, megapopularnog portala u SAD-u. Svakodnevno planiramo objavljivati nove ekskluzivne ponude. Na Grupnjak ulazite jednim klikom i postajete našim članom - objašnjava I. Vugrinec i dodaje kako će se na Grupnjak.hr. dolaziti preko društvenih mreža Facebooka, Twittera... ali i preko dnevnog newslettera.

Za razliku od sličnih portala, Grupnjak, kaže promotor Grupnjaka.hr Danijel Koletić,  nudi pogodnosti za članove i njihove prijatelje koji se registriraju te dodatne bodove za njihove aktivnosti.

- Potrudili smo se da portal bude najbolji, a njegova promocija ekskluzivna i drugačija te vjerujemo da će uskoro, već u prvih stotinu dana, postati vodeći portal za povoljnu kolektivnu kupnju - kaže Koletić.

Grupnjak. hr s radom počinje 18. siječnja, a u 12 sati pojavit će se i prva ponuda s popustom od čak 63 posto. Ostale će se ponude postavljati svakog dana točno u ponoć.

Klikom na Grupnjak.hr i kupnjom kupona postajete vlasnici popusta koji možete iskoristiti u idućih 3 do 6 mjeseci.

- Budućim članovima Grupnjaka želimo osigurati apsolutnu sigurnost i anonimnost pri plaćanju. Jedini smo portal koji uz kreditne kartice prima i Maestro kartice. Kao korisnici online plaćanja zakupili smo web-teh bankovni servis, što nam nalaže i novi zakon o online plaćanju. Zaštićeni smo najnovijom tehnologijom pri plaćanju - objašnjava Irina Vugrinec.

U prvim danima Grupnjak. hr poziva na ‘'popuštanje'’ u gastronomskim sadržajima, putovanjima, sportskim događajima pa čak i stomatološkim uslugama, a namjeravaju se proširiti na ostale segmente.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
Sapientinus
23:46 12.01.2011.

@Kurcula: Ponekad zabrazdiš - onako pošteno. Ali ovdje si baš za +5!

OB
-obrisani-
16:55 12.01.2011.

E, jeeee......! Taman sam se priviknuo na lisnicu a vi sad promenili u novčarku! Šta će biti sledeće, kad se ja sad priviknem na novčarku? Vi ćete onda reći novčanik?

OB
-obrisani-
16:58 12.01.2011.

Inače, kupovina, to jest konsumpcija, smisao je savrenog života. Ali i uslov opstanka moderne civilizacije. Ako se ne kupuje neće se moći ni proizvoditi a ako se ne proizvodi nema radnih mesta ni zarade, pa se neće moći ni kupovati. To je taj moderni perpetum mobile - radim da bih trošio a trošim da bih živeo i živim da bih radio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije