Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MOGUĆE?

Grickalice koje ne debljaju – 8 zdravih ideja

Grickalice
Foto: Shutterstock
27.12.2016.
u 14:24

Prvakinje među grickalicama koje su ukusne i ne debljaju su svakako kokice!

Tko ne voli grickalice? One su nam međuobrok, spašavaju nas od gladovanja kada smo prezaposleni, a od dosade kada je film loš. Neophodne su u vrijeme noćnih bdijenja posvećenih učenju. No one se vrlo lako mogu okrenuti protiv nas.

S malom količinom hranjivih tvari i hrpom praznih kalorija ne samo da smanjuju razinu naše energije već nas i debljaju. Prije nego odete po čips ili čokoladu, razmislite o izbacivanju tih sitnih zadovoljstava, isprobajte naših 8 ideja. Njima ćete popuniti prazninu u vašem rasporedu i želucu, bez da izgubite energiju ili figuru.

Kokice

Prvakinje među grickalicama koje su ukusne i ne debljaju su svakako kokice. Osim što imaju malo kalorija i iznimno ih je jednostavno pripremiti, one su vrlo bogate vlaknima koja su nužna za dobru probavu. Naravno, ne govorimo o kokicama sa sirom i maslacem, već klasičnim kokicama.

Jedna porcija takvih nema više od 100 kalorija i 1 grama masti. Da biste dodali okus bez masnoća, pokušajte ih posipati bilo kojim od vaših omiljenih začina.

Cijeli članak možete pročitati na portalu Kreni zdravo!

>> Donosimo 10 savjeta kako putovati besplatno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije