Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party na plaži

Grad pod Marjanom nestrpljivo iščekuje prvi Split Beach Festival

Split Beach party
Foto: Promo
1/8
05.08.2014.
u 13:14

Uz zavidni glazbeni program Split Beach Festival donosi neviđenu produkciju, sportske sadržaje i jedinstveni spoj elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži.

Još samo tri dana dijele nas od prvog Split Beach Festivala.

Dobitnik Grammyja Roger Sanchez te glazbeno - scenska atrakcija La Fiesta iza koje se kriju rezidenti TomorrowLand festivala Jidax Duo, rezident kultnog kluba Pacha Ibiza Danny Wade te španjolska DJ nada Alexander Som stižu u grad pod Marjanom.

Pravi spektakl očekuje nas 08. i 09. kolovoza od 21 sat pod zvjezdanim nebom splitskih Bačvica.

„Ideja Split Beach Festivala je već dugo tu, a kolovoz u Splitu pravi je trenutak za realizaciju. Ultra Europe festival obilježio je sedmi mjesec, a ovim festivalom želimo obilježiti osmi. Uz vrhunske glazbene goste, scenu i produkciju, posjetitelje očekuje show kakav u Splitu nisu imali prilike vidjeti. Mnoštvo iznenađenja na sceni, u zraku ali i u moru samo su dio vrhunskog provoda koji smo pripremili stoga pozivam sve ljubitelje odlične glazbe da nam se pridruže na Bačvicama.“ – izjavio je suorganizator festivala Tomislav Burazin.

Uz svjetske DJ-e, očekuje nas i glazbeni show najboljeg svjetskog klubskog violinista Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profeisonalni pole dance act jednog od najboljih u svijetu Dimitrija Politova te vokale poput glazbenice Nalaye Brown poznate kao najbolji glas Ibize koja veći svojim izvedbama sve ostaviti bez daha, profesionalne plesne koreografije na sceni i u moru te brojna iznenađenja koja će Vas oduševiti.

Uz zavidni glazbeni program Split Beach Festival donosi neviđenu produkciju, sportske sadržaje i jedinstveni spoj elektronske glazbe i ljetnih tuluma na plaži.

>>Kalendar najzanimljivijih ljetnih događanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije