Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu

Život je složen, neka briga o rublju ne bude
29. travnja 2019. u 11:59 755 prikaza
Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja odlikuje privlačna cijena, zajamčena kvaliteta, provjerena sigurnost, moderan dizajn i učinkovitost za pet!

Osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način. Perilice karakteriziraju jedinstvene bočne stranice StableTech i novi inverterski PowerDrive motor koji osigurava veliku uštedu energije. Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova u kombinaciji sa specijalnim 3D rebrima omekšava vlakna kako bi odjeći pružio najnježniji tretman i osigurao savršeno čisto rublje, s minimalnim naborima.

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu | Autor : Promo Foto: Promo

WaveActive sušilice rublja sadrže najsuvremenije tehnologije sušenja rublja. Programi su osmišljeni kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem, IonTech obogaćuje rublje negativno nabijenim ionima koji smanjuju nabore, te stvaraju okruženje bez većine alergena i bakterija, a SteamTech parom na kraju programa sušenja djeluje kako bi rublje bilo zaglađenije.

Najbolji omjer cijene i kvalitete jamči BestBuy nagrada koja krasi WaveActive perilice i sušilice iz Gorenja, a dodjeljuje se na temelju odabira hrvatskih građana i struke koja se bavi opremanjem interijera. WaveActive perilice i sušilice nisu samo privlačne cijenom, kvalitetom, sigurnošću i učinkovitosti, one su i moderno dizajnirane što svjedoči Red Dot nagrada za dizajn koju ponosno nose.

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu | Autor : Promo Foto: Promo

Perilice i sušilice rublja iz WaveActive generacije odgovaraju svim najvišim ekološkim standardima, te ih karakterizira izuzetna energetska učinkovitost do A+++, dolaze s 5 godina garancije, a na inverterski motor perilice svaki kupac, uz prijavu, ostvaruje čak 10 godina garancije.

Čista petica – cijena, kvaliteta, sigurnost, dizajn i učinkovitost, za čisto rublje!

NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...