Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gordan Kožulj u Termama Tuhelj podijelio savjete o sportu, rekreaciji i zdravom načinu života

terme tuhelj
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
20.08.2014.
u 11:45

Vodeni planet Terma Tuhelj bio je premali za sve zainteresirane koji su željeli biti dio sportske tribine koju je vodio poznati plivač Gordan Kožulj.

Zdrav način života, pravilna prehrana i dosljedna disciplina, glavni su razlozi velikih sportskih rezultata poznatog plivača Gordana Kožulja, ovogodišnjeg ambasadora Terma Tuhelj.

Na sportskoj tribini koja je ove subote održana na unutarnjem kupalištu Terma Tuhelj bila je premala za sve one koju su željeli čuti ponešto o ključnim elementima uspjeha Gordana Kožulja: ponajprije o pravilnoj prehrani i tjelesnim aktivnostima kao zdravim životnim navikama koje mogu pomoći ne samo profesionalnim sportašima nego i rekreativcima, pri ostvarenju kvalitetnijeg životnog stila.

Tribina je održana u sklopu sportskog vikenda gdje je poznati plivač sudjelovao i u plivačkom natjecanju te svojim savjetima pomogao mladim sportašima da budu što bolji u sportovima koje treniraju. Gordan se u sportskoj tribini osvrnuo na detalje iz svog sportskog života te naveo sve one stvari kojih se morao odreći da bi došao do svog cilja. Također osvrnuo se na probleme s kojima se sportaši susreću na svom putu čime je ukazao na realnu sliku u hrvatskom sportu.

„Bez obzira što se više na bavim profesionalnim sportom, sport je i dalje moj život. Tri puta tjedno nastojim odraditi jutarnji trening, što mi uvelike pomaže u održavanju kondicije i energije, zdravlja i poslovne spremnosti.

Drago mi je što su Terme Tuhelj prepoznale koliko su sport, rekreacija i pravilna prehrana važni u čovjekovom svakodnevnom životu, tako da su razvili cijeli koncept uluga koji pomažu gostima da uvedu red u svoj život…tu je vitalna hrana, sportsko-rekreativni kompleksi, savjetnici za sport i prehranu… a nadam se da su posjetiteljima i ovakve tribine poučne.“ – rekao je Gordan.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?