Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Generalturist predstavio "Skijanje 2011./2012."

Generalturist
PR
Autor
PR članak
29.09.2011.
u 15:47

Na raskošno dizajniranim stranicama katalog donosi sveobuhvatan pregled aranžmana na skijalištima u Austriji, Francuskoj, Italiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini

Putnička agencija Generalturist predstavila je katalog "Skijanje 2011./2012". Na raskošno dizajniranim stranicama katalog donosi sveobuhvatan pregled skijališta u Austriji, Francuskoj, Italiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

Generalturist nudi aranžmane za skijaše raznolikih želja i ukusa, pa su tako u ponudi i bogati programi otvaranja i zatvaranja sezone, skijaški aranžmani s organiziranim prijevozom, ski & spa paketi te sve ono što zimski odmor čini ugodnim i nezaboravnim. Francuska su skijališta među najopremljenijim na svijetu, a gotovo svako nudi mogućnost ekstremnog skijanja izvan označenih staza, fun parkove za snowboardere i ludi noćni provod.

Zbog toga su ona omiljena među mlađim hrvatskim skijašima. Oni s obiteljima tradicionalno najviše vole odlaziti u austrijska i talijanska skijališta koja nude vrhunske skijaške staze i smještaj po povoljnim cijenama. Najpristupačnije su cijene ipak u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, za kojima ove godine postoji povećan interes.

Generalturist ima i specijalnu ponudu za skijanje u Rogli, na kojem tjedna ski karta košta samo 99 eura. Generalturist je svim onima koji se odluče za neki od skijaških aranžmana osigurao i velike popuste kod svojih mnogobrojnih partnera. Svi kupci Generalturistovih ski aranžmana imaju popust od 20 posto na kupovinu ski opreme u prodavaonicama Intersporta te na servisiranje skija u Servisu Ski Frankie.

Kako je preduvijet dobre skijaške sezone je i dobra skijaška forma – World Class fitness & spa centar omogućuje 20 posto popusta na 3-mjesečnu članarinu. Kupci također ostvaruju popust u prodavaonicama dm-a na kupnju univerzalne kreme Creme 21, (Intenzivna i Soft), a da se skijaši ne izgube na putu do omiljenih skijaških destinacija, tu je i besplatna Nokia navigacija – dovoljno je downloadati kartu željene destinacije sasvim besplatno. Nokia Maps Aplikacija se može preuzeti na store.ovi.com.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?