Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Došla je u bolnicu zbog bolova u želucu, a zatim saznala da je trudna; liječnici mislili da je slijepo crijevo

Facebook
23.03.2020.
u 18:28

Redovito je uzimala kontracepcijske pilule, a kada je došla u bolnici shvatila je da joj je krenuo porođaj.

Courtney Evans mislila je da ima napadaj slijepog crijeva kada se prije tri godine usred noći probudila u bolovima i grčevima pa su ona i njen partner Bryn Tallet odlučili pod hitno otići u bolnicu, piše unilad.co.uk. Courtney je u to vrijeme uzimala kontracepcijsku pilulu i nije primijetila nikakve promjene na svom tijelu, osim dobivanja kilograma koje je prepisala manjku vježbanja, pa je ostala u šoku kada su joj liječnici rekli da je u 34. tjednu trudnoće i da bi uskoro trebala roditi sina.

Pogledajte kakav je život s vitiligom Ivane Antunović Jović:

“Kada sam se probudila, osjetila sam bolove kao od menstruacije, no mislila sam samo da me želudac muči. Tijekom noći sam se stalno budila pa sam odlučila probuditi svog partnera i reći mu da sam u velikim bolovima. Njegova mama mi je rekla da je vjerojatno napad slijepog crijeva pa smo otišli u bolnicu. Tamo sam dobila morfij jer su liječnici isto mislili da je slijepo crijevo”, rekla je Courtney za unilad.co.uk.

Nakon što su otkrili da je Courtney zapravo trudna, brzo su je odveli u sobu za porođaj. Samo nekoliko sati kasnije, Courtney je rodila malenog Lea. “U bolnici sam saznala da sam trudna i već sam bila u porođaju. Kada su mi dali mog sina, nisam ga mogla držati. Nije da ga nisam voljela, nego sam bila u prevelikom šoku. Trebalo mi je malo vremena da shvatim da sam rodila sina za kojeg nisam znala da postoji”, nastavila je.

Foto: Facebook/RTL

Courtney, koja sada ima 20 godina, odlučila je podijeliti svoju priču kako bi podigla svijest da kontracepcija nije uvijek uspješna. Iako kaže da ne bi ništa mijenjala o rođenju svog sina, nedostatak znakova ostavili su je nespremni za majčinstvo. Courtney uopće nije imala jutarnju mučninu, a nedostatak menstruacije prepisala je piluli, čak nije imala ni trbuh jer je Leo bio pozicioniran prema njenim leđima.

Nakon izlaska iz bolnice, nije bila spremna za život s djetetom. Još uvijek je živjela s roditeljima, ali nije imala nijednu stvar nužnu za brigu o djetetu. Njeni roditelji morali su kupiti sve potrebno dok je ona bila u bolnici. “Inače imate devet mjeseci za pripremu, ali mi nismo imali ništa. Ipak, naše obitelji su odlične. Bez njih ne bih znala što trebam raditi”, rekla je Courtney. Iako je sada već samostalna, i prešla je s kontracepcijske pilule na injekcije, još uvijek nije spremna za drugo dijete, ali obožava svoj život s Leom. 

Pogledajte kako je ženama bilo nekad, a kako je danas:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
01:27 24.03.2020.

"AHHH" nesto je ubode. mislila je da je trava.

DU
Deleted user
00:32 24.03.2020.

Pa kako to, a uzimala pilulu? Kako to?

DU
Deleted user
18:53 23.03.2020.

Da jedna zenska osoba ne zna sto joj se dogadja sa tijelom itd., to moze pricat samo medijima. Prodali bi se da budu u centru pozornosti cijelog svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije