Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ostala je trudna s bivšim mužem nakon avanture za jednu noć: "Dobila sam trojke"

Zajedno su još od djetinjstva, ali nakon troje djece odlučili su se rastati. Ipak, strasti su bile toliko jake da su si priuštili još jednu noć nakon koje je Charliann ostala trudna.
28. siječnja 2020. u 09:15 1 komentara 14714 prikaza
Foto: Privatna arhiva

Charliann Broadhurst (28) i Ryan Hill zajedno su bili od srednje škole i imaju troje djece zajedno. Ipak, odlučili su se rastati, a samo nekoliko tjedana nakon imali su 'avanturu za jednu noć', prenosi Mirror.co.uk.

Sretniji su no ikada Varao ju je s tri žene, a ona tvrdi: 'Oprost je bio najbolja odluka koju sam mogla donijeti'

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Mama, koja je rodila blizance Cayona i Cartera te malenu Ryanu prošle godine u svibnju, kaže kako je ova neočekivana trudnoća bila najbolja stvar koja se mogla dogoditi njoj i Ryanu. "Ovo je pravo čudo, kao da je netko htio da budemo ponovo zajedno. Prava bajka. Svima pričam da sam zatrudnila nakon 'avanture' za jednu noć, samo što je u mom slučaju ta avantura bila s bivšim partnerom s kojim već imam djecu."

Charliann i Ryan, koji imaju tri kćeri, Cassie - Lee (8), Caira - Jae (7) i Sienu (5), odlučili su se rastati 2018., ali su i dalje bili u kontaktu zbog djece. "On je moja ljubav iz djetinjstva i zajedno smo od 15. godine, ali u sve ove godine prošli smo kroz teške trenutke."

Tetovaže, pokloni, selidba... Ove duhovite fotografije pokazuju kako se neki ljudi nose s prekidom

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Otišla je kod doktora jer se nije baš osjećala najbolje, ali Charliann nije ni pomišljala da je trudna. Uslijedio je još jedan šok kada je saznala da nosi trojke: "Nazvala sam Ryana da mu kažem, a on se skoro sudario s autom od šoka. Samo je zašutio i doslovno nismo razgovarali nekih 12 sati dok nismo došli k sebi."

Trudnoća je bila rizična jer su trojke oboljele od sindroma međublizanačke transfuzije - rijetke bolesti posteljice koja sprječava ravnomjeran razvoj blizanaca pa je mama morala na hitan carski rez u 33. tjednu. "Bojala sam se da će Ryan propustiti porod jer je u žurbi prvo otišao u krivu bolnicu. Dobila sam epiduralnu i plakala na krevetu ispitivajući gdje je Ryan, ali stigao je na vrijeme."

Bebe su rođene u 12:31, 31. svibnja 2019. godine, ali su svi imali infekciju pa su morali ostati u bolnici nekoliko dana.

Kupanje, oblačenje i hranjenje svih šestero djece pravi je izazov, tvrdi Charliann i dodaje da je u njihovoj kući sve posloženo kao u vojsci, doslovno.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Nije sigurna tko je otac 'Poseksao sam se s bivšom djevojkom koja je sada udana i ostala je trudna...'
Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma