Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko tko ih radi

Frizerka otkrila koje stvari treba raditi svaki tjedan kako bi kosa bila čista i zdrava

TikTok
11.11.2021.
u 09:25

Osim što naše uobičajene navike mogu oštetiti kosu i učiniti je masnijom, nepravilna njega neće je dobro očistiti i nahraniti

Frizerka Monique McDown Rapier dala je neke neobične savjete za održavanje čistoće i sjaja kose te otkrila kako se oni trebaju koristiti svaki tjedan, što malo tko radi, kako piše The Sun.

Sjajna kosa je ono što svi želimo, a Monique pridaje veliki naglasak korištenju ručnika od mikrovlakana za sušenje mokre kose, a nikad pamučne.

@moniquemrapier

The last one changed EVERYTHING for me!🙏🏼 ##hair ##hairtok ##hairtutorial ##hairtransformation ##haircareroutine ##hairdamage ##hairgrowth ##hairroutine

♬ Dating in your...... - Jamie Buckley pt and actor

Jedno bizarno otkriće o njezi kose šokiralo je brojne korisnike društvenih mreža - da se regenerator koristi prije šampona. Svaki put kada perete kosu koristite regenerator prvo po cijeloj kosi, zatim šamponirajte samo gornju polovicu kose, a regenerator koristite samo na donjoj polovici!

“Regenerator na tjemenu uzrokuje nakupljanje masnoće i peruti te opterećuje vašu kosu, ostavljajući je bez volumena", objasnila je Monique.

Njezini savjeti uključuju: "Uvijek spavajte na satenskim jastucima kako biste smanjili zapetljavanje i lomljenje kose. Nikada ne sušite kosu iznad uha i pustite kosu da se osuši na zraku 90 posto prije nego što osušite ostatak."

Preporučuje i uklanjanje nakupina na tjemenu ispiranjem jabučnim octom, osobito ako imate prirodno masnu kosu.

Četka za kosu, ručnik... Stvari koje nikako ne biste trebali dijeliti s nekim:

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije